Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Ezt nem ertem. - pedig egyszerű. Általában 99%, hogy Magyarországról fórumozunk. Én ha másik országból írnék biztos jelezném, hogy melyik országból vagyok és nem a 3. hozzá szólás után jelzem. Másképpen keresünk ajánlunk, ha nem kis hazánkba lesz a szállítás.
Amazon nem tud szállítani kereskedő nélkül.
A kereskedő határozza meg hova szállíttat. -
Technoman
őstag
Érdemes az "összefoglalót" elolvasni, mert nagyon sok hasznos infó található benne. Főleg, aki csak most kezd el ismerkedni a KODI-val
A 2GB hiányát -és is azért ajánlom- saját bőrömön tapasztaltam meg, amikor az én 1/8-as Venz-em, a kezdeteknél állandóan lefagyott, de ott is csak akkor, amikor elkezdtem katalogizálni, a csillárd mennyiségű filmjeimet/sorozataimat.
CEC- Nekem egy Pana TV-m van, aminek a távjával, gyönyörűen tudom a Boxot irányítani. Sőt a Keymap Editor-ral testre is tudod szabni a TV távját, így pld a feliratkezelést is tudod használni. -
Martin Eden
tag
Nekem tegnap érkezett meg a beelink, egyelőre csak az android részét próbáltam ki, nekem meglepően fürge volt rajta az előtelepített kodi, habár elég sokszor ki is dobott, ami persze már nem tetszett annyira. Igazából az LE-s karrierem akarom én is megkezdeni ezzel az eszközzel (az összefoglalóban azt írják arra egy 1/8-as verzió is elég lehet amúgy), csak telepítésre még nem volt időm, mint látom most meg az image letöltésekkel is vannak problémák, remélem azért a hétvégére helyrerázódik.
Illetve rendeltem hozzá usb-s lan adaptert, ami talán jövő héten érkezik, kíváncsi vagyok, usb 2.0-n milyen sebességet lehet elérni majd a gyári 100M lanhoz képest. Ha sikerülne ráduplázni, már jó lenne.
Ami még kevésbé tetszett, az a távirányító: elég egyszerű (ez nem feltétlen baj) és eléggé keményen és hangosan járnak a gombjai...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Forrmell.enn
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself