Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Az NFS-ben ugyanúgy a mappákat kell megosztani, mint a sambában volt, marad ugyanott. - De nálam ugyan azokat a mappákat amit SAMB-n megosztottam nem fogadta el az NFS-nél új mappákat kellett létrehozni és abba áthelyezni a samba mappából a videókat. Írták, hogy kel csinálni valami parancsot, hogy a samba mappába vezessen de ez már nekem sok volt.
Nekem végül igy sikeredett. -
melan
senior tag
Jelenleg 2 (video) mappában találhatóak a filmek a NAS-on, samba engedélyezve van, azon keresztül érem el mindenhonnan. Az NFS megosztásban akkor ezek szerint marad minden ahol van, "csak" hozzáadok egy NFS "láthatóságot" is? Utána KODIban elvileg elérem az nfs megosztásokon belül, ha jól sejtem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- 7 gen i3Lenovo V520 pc i3-7100/8 gb/120 ssd
- Bomba Áron!! Ryzen 7 Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest