Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
ztsoft
üzenetére
Igazából nem is videóknál jelent problémát a melegedés, inkább amikor melléfűt a tv dekóder chip. Jó érzéssel az is elkódorog 80 C fokig és akkor kezdődnek a képi hibák. Két kis chip amire nem is igen lehet bordát rakni - az egyik árnyékoló dobozkában csücsül, a másiknál a körülötte lévő alkatrészek miatt. A cpu-ról meg eddig nem sikerült levenni a bordát - illetve nem akartam mindenestől kitépni, pedig egy újrapasztázás is sokat jelenthetne.
Nyilván a nagyobb lukak adnak egy kis fort, meg akár alá egy laptop venti. De inkább egy másik kabátot akarnék neki faragni, mondjuk egy már nem használt dvd játékos dobozában. Csak éppen másik 4-5 projekt van folyamatban, ha még egyet elkezdenék igen csak aludhatnék a küszöbön

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6900 XT / B450 / 32GB 3000MHz / EVGA 750W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself