Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #41904 üzenetére
Ha a whitelist-ben nincs semmi kiválasztva, akkor mindent a GUI felbontásán/frissítésén játszik.
A 25, 29.97, 30 fps-es progresszív videókat értelemszerűen 50, 59.94 és 60 Hz-en fogja lejátszani, ha csak azok vannak kiválasztva. Mindig a forrásnak megfelelőre vagy ha az nincs engedélyezve, akkor a többszörösére fog váltani.Amúgy egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet megérteni ezt az egészet, egyáltalán nem bonyolult.
- Van egy globális beállítás. hogy egyáltalán váltson-e vagy ne váltson frekvenciát/felbontást
- Van egy whitelist amiben mi adhatjuk meg, hogy ha engedélyezve van az előbbi globális beállítás, akkora TV-t milyen frekvencia/felbontás párosokra válthatja át. Értelemszerűen, ha itt nem választunk ki semmit, akkor nem is fog váltani semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Tiny /i5-8500T/8GB/SSD 256 GB - számla, gar,- használt
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest