- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
gulac12 #13811 üzenetére
Köszi szépen, megnézem ezekkel az opciókkal is, hátha...
(#13812) junkpod: Hidd el keresem folyamatosan a megoldást, és használom a keresőt is, ettől függetlenül a gond nálam még fennáll, és ezeddig nem sikerült megoldást találnom a kérdéses problémákra.
Minthogy pl. én a Kodi "gyorstalpalót" is átnéztem, de annyi minden megváltozott azóta, amióta az született. Pl. én a Port.hu scraper-jét egyáltalán nem találom, ergo nálam majdnem minden film és hozzá kapcsolódó anyag angol nyelven fut. Erre is jó lenne, ha lenne valami, szóval hosszú még az út, amit nekem itt be kell járnom, hogy egy kicsit is képbe kerülhessek az eszközzel.
Jelenleg a 7.0.2.009-es LE fut nálam, de arra gondoltam, hogy talán ki lehetne próbálni a 11-est, vagy esetleg a 12c-s upgrade-et. Hátha ezek kezelnék azokat a számomra problémás dolgokat, amelyek nálam igényként jelentkeznek.Ami a filmfolytatási opciót illeti, azt különösen annak tükrében nem értem, hogy ezt a korábbi 809-es Android MIniPC-m simán kezelte, még ha ki is húztam a konnektorból a tápját. Mondjuk azon micrSD-ről néztem a filmeket, mert a NAS-ról erőteljesen akadozott.
(#13809) Beni2360: este jelentkezem priviben, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest