- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
#99499520 #12329 üzenetére
Nem fajulunk tul ,de sokan nem ertik meg hogy van elet a lee nelkul is....
Dehogynem, többször is leírtuk, hogy van itt még sok szempont: nem érg ment itt a tvheadend thread, van aki játékra (is) használja, van aki NAS-ként is használja, van még sok inden és írunk is ezekről, de ha csinálnánk egy felmérést, akkor kiderülne, hogy 50% csak mediaplayernek használja. Az LE előnye nem csak a tökéletres MP megoldás, hanem a sokkal jobb erőforrás kihasználás is.Tobb igenyek vannak sztem..
igaz, lásd fentEs olcso 912 is mokolhato kadencia helyesre....(raadasul a tobbsegnek meg sztereo rencere sincs ,nemhogy 7.1)
Ezt a kadenciahelyes (és stabilan működő rendszert) eddig csak tőled hallottam (vagy figyelmetlen voltam...), tudná más is visszaigazolni ezt az infót konkrét tapasztalatokkal?
A sztereó rendszerre vonatkozó megjegyzéseddel tökéletesen egyetértek.Buko?
Normalis szerver megosztas.
Normalis torrent
Normalis bomgeszo
Nem tudod pl (en telefonnal) teloval (filmnezes kozben(picilanyom sokat nezi)
Es kozben telorol tudom rendezni a winyon levo dolgokat letolteseket masolasokat a hatterben szerver szinten stb)
Csak a böngésző a bukó, minden más működik, sőt sokkal jobban mert az Android nem eszi meg a rendszer erőforrások majd felét!Sokumknak tokeletes .... Viszont egy s905 (mert az fuu)
Android alatt bem tudja az osszes formatunot kezelni......
Es azert irom mert enis belecsoppentem abba hogy a 905 de jo lesz..
Es rajottem 912 jobb lenne mert tobbet tamogat android alatt....A VP9 ritkán (vagy csak YT-on) használt formátumon kívül mi az amit nem támogat az S905 az S912-vel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Fél éves Ipon garis gép
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!