- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Whysperer #7552 üzenetére
Melegedesel nem volt semmi baj. Egy kartyaval is meg voltam elegedve, ment rendesen nem volt vele baj. Altalaban azok rugnak bele a Radeonba akiknek eletebe nem volt meg a kezukben sem, vagy az elmult 3-4 evben.
Nem kell mindenki szavat figyelembe venni, hasznalhatoak a kartyak...az meg hogy melyik gyorsabb 5-10 %-al az szemely szerint engem hidegen hagy. Jatekban par FPS, bench-ekben meg grafikonon latszik.
Visszont ami engem zavar az az hogy a kedves AMD meg most sem tud egy rendes drivert megirni. Fizikailag megvan a faCCa hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest