Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hát elég jó élményt adhat. De nem kell itt egymillióra gondolni, elég a 200 ember. És a szinkronizáció mindenre kiterjed, vagyis mindenki ugyanazt látja.
Vannak számításigényes megvilágítási technikák. Abban én sem vagyok biztos, hogy jó irány, de gondolkodni kell a Grid költségeire. A felhő átka az üzemköltség melletti alacsony kihasználatlanság. Akkor lehet hasznot termelni belőle, ha van sok előfizető, és ha valaki esetleg nem akar előfizetni teljes játék streamre, majd előfizet a megvilágítás streamelésére. Ha akarod, ha nem ez szükséges ahhoz, hogy a kiépített gépeket fenntartsák. Az NVIDIA keresni fog minden lehetőséget, hogy a felhasználóbázisából előfizetői bázist csináljon, különben le kell bontani a Grid központokat.
-
Előzetesen: szerintem írd be az aláírásodba, hogy Maxwell must die, vagy valami

Szóval, ne keverjük a szereplőket és a motivátorokat - a szereplők egymást befolyásolják, a motivátorok hatására. A 970-es esetbe látom, nagyon szeretnéd belelátni a sajtó elfogultságát (összhangban a "mindig más az hibás, nem az AMD" elvvel), de a szomorú valóság az, hogy a 970-esek eladásának a visszaesését az AMD nem tudta meglovagolni, mert nem volt a 970-nel szembeállítható terméke. Hiába magyarázzátok a 290-et és a 290X-et, szerintem is jó kártyák, de a vásárlóknak nem kellettek. És ennyi.
Ami az AMD-t illeti, szerintem nagyon jó dolgokat csináltak most.
(...)
Inkább azt kéne észrevenni, micsoda zseniális halk és mini asztali erőművet sikerült kihozniuk, ami ráadásul zseniálisan jól is mutat.Nay. Még mindig ott tartunk, hogy a zseniális dolgok a jövőben vannak. A Fury X már csak két nap, a Nano és az erőmű pedig indefinite. Tényként egyelőre van a hiányzó HDMI 2.0 és a számomra is hihetetlen fogyasztási értékeket mutató 390X. Fogadd el, hogy itt igen sokan a tények alapján mondanak véleményt, az ígérgetéssel meg amúgy is tele a padlás.
Viszont megígérem Neked, hogy ha a Fury X tényleg beéri 275W-os fogyasztással, miközben a 980Ti környékén teljesít (mondjuk WQHD-ben), akkor igen lelkesen fogom dícsérni az AMD-t. Deal?
-
daveoff
veterán
Szerinted a quantum project nagyobb innovációt hordoz magában, mint a cloud gaming? Abban mi az innováció, hogy az AMD összerak helyetted egy mini-ITX konfigot, több ezer dolláros horror áron, amit igazából Te is bármikor megtehetsz. Az egyetlen előnye a hűtése, amit ügyesen kitaláltak, és jól néz ki, ennyi.
-
imi123
őstag
Tetszik a 970-es elméleted.
Persze a sajtó miatt kezdték újra venni a 970-eket és nem azért mert még mindig a legjobb ár érték arányú kártya.A sárdobálás ellenére viszik mint a cukrot.Amit az AMD csinál marketing ügyileg az olyan szintű dilettantizmus ami egy ekkora cégnél szégyen.
Tudom neked nem számít a marketing de nézd meg az Apple-t.
Zseniálisan csinálják akáhogy is köpködnek sokan rájuk.Hozzá teszem nekik a kasszánál kell jól teljesíteni és nem 1-2 fórum megmondó embernek kell megfelelniük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyúrósok ide!
- Milyen routert?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- OTP Bank topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Micro Four Thirds
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest