Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
5760x1080ra nem szabad GTX970et venni, mert a felepitese miatt hajlamos a microstutterre. tetejeben hiaba van 50fpsed, ha periodikusan 50msig tart ket masodpercenkent egy kepkocka.
barati kor tobbsege 1080pben hasznalja, oda jelenleg jo, csendmanias gepebe meg a 290x egyebkent is csak custom vizzel valo. vagy porba alulfeszelve, / alulorajelezve de arra a tobbseg nem hajlando (en sem), meg 2dben ugy eldobalhatja az orajeleit. meg ugy igazabol hasonlo arban van G1 ami gyarilag az egekbe clockolja magat, szoval tenyleg nem sok ertelme a 290xnek, meg manualisan piszkalva sem. vagy ott a Jetstream ami total csendben van. vagy a Black. vagy az MSI gaming. 970bol szinte az osszes elterjedt aftermarket megoldas remek lett.
nincs ebben semmi ellentmondas, egyszeruen 5760/4Kra marad a hawaii xt / gm204 tier1 / titan X. de a tobbseg nem azt hasznal. 4Kban a 290x kb beeri a 980at, vizesblokkal az aruk is hasonlo. a titan X meg gyorsabb, de dragabb.
aztan ket honap es lehet megint borul a sorrend

-
Xmister
senior tag
Érdekes módon a tesztek nem igazolják ezeket a misztikus drop-okat, vagy mikrolag-ot. Legalábbis a frametimeokban minimális eltérések szoktak lenni.
Akiknél én láttam ezeket a megnyilvánulásokat, azoknál gyenge procit láttam az adatlapon, azt pedig láttuk már, hogy az AMD DX11 drivere alá erősebb egyszálas teljesítmény kell.
Lehet én is ezért nem futottam még bele ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- További aktív témák...
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi