- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
Az AMD csak végre meglépte ugyanazt, amit a korábbi jó pár generáció kártyáinak bevezetésekor az Nvidia szinte mindig meglépett a kedvező első napos tesztvélemények érdekében a kamu msrp árral.
Egyértelműen nem így szerette volna kezdeni az évet az Nvidia, de az is egyértelmű, hogy ez a mostani helyzet az Nvidia tudatos kármérséklésének az eredménye. Háttérsztoriként pedig arra tippelek, hogy a B200 tavaly ősszel kibukott tervezési hibája miatt a teljes addig legyártott B200-as volumenben cserélni kell a GPU-kat javított GB100-as chipekre, és a GB202/203/205/206/207 chipek helyett javított GB100-as chipeket gyártat az Nvidia a lekötött waferein, mert az Amazon, Microsoft, Google, Oracle az egyéb B200-at vásárlókkal együtt eléggé vaskos számlát nyújthattak be abban az esetben, ha nagyon rövid időn belül nem cseréli az Nvidia a leszállított akárhány százezernyi B200-as egységet már jól működő B200-as egységekre. Nvidia számára sokkal nagyobb gond lenne, ha a nagy megrendelőinek a bizalmát is elbukná, mint hogy most a játékosok közül elveszít valamennyit, akik az AMD felé fordulnak.
Az igazán nagy problémát az jelentené az Nvidia számára, ha a nyári vakációs időszak alatt is megmaradna az a jelenlegi állapot, hogy a nagykereskedőknél/boltokban az RTX 50-es kártyák darabszámát legalább tízszeresen meghaladja RX 90-es kártyák száma. -
proci985
MODERÁTOR
a DeepSeek R1 utan a teljes AI piac esett, ahogy neztem.
NV reszben emiatt van ennyire magasra arazva.
NVnel is ugyanugy paper launch volt nemletezo MSRPn.
Raymond: sved piacon 1-2 hete meg voltak.
7900XTk is kifogytak, de pl spanyol amazonon elozo heten meg lattam ertelmes aron.
hosszu tavon egyebkent ebbol meg problema lehet. annyira megdragult a BYOD PC piac, hogy a mostani 20onevesek egyszeruen nem epitenek mar PCt.
gyakorlatilag 5 eve nem lehet epeszu aron komponenseket kapni.
bonuszkent meg neztem anno par eve, hogy csaladtag 3080TIt vett jo dragan... elnezve az 5070et, az a kartya kb elobb fogja megsutni magat, mint elavul.
-
Devid_81
félisten
Egyetertek!
Mondjuk en szemely szerint egyik partjan sem vagyok.
Mindketto ceg kapzsi f0sh@zi es szepen osszedolgoznak akarva akaratlanul azon, hogy a user ne jarjon jol.Erdekessegkeppen mar a nyari uborkaszezonnal erdemes lesz megnezni, hogy kinek mennyi VGA-ja es mennyiert all a polcon.
A kezdeti lelkes vasarlok utan majd csak azok vesznek akik 'raertek kivarni'
Es ilyen magas arak mellett egyik oldal sem fog eladni millio VGA-t szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest