- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Alogonomus #48412 üzenetére
Talán félreérthetően fogalmaztam, amikor azt mondtam, hogy nem mondták konkrétumot. Azt akartam mondani, hogy hibákat, nyilvánvalóan félresikerült, vagy sikertelen, várakozásokhoz képest alulteljesítő tényezőket soroltál. Én viszont azt mondtam, hogy szép, hogy látjuk ezeket, de az korántsem egyértelmű - legalábbis számomra - hogy hol és mik voltak azok a stratégiai ballépések, amelyek nélkül az Intel még mindig, vagy legalábbis nyerőbb pozícióban lenne.
Raymond megemlítette a Raptor lake hiba fiaskót. Ami jogos, összességében tényleg rosszabb kihatása van, mintha kevésbé bátorak a frekbenciával és amiatt rosszabb picit az eredmény.
Te most azt mondod, hogy Bob Swan által kijelölt double-sourcing irány lett volna helyes. Ezzel kapcsolatban én is tettem az előzőekben néhány a te érveiddel szembenálló állítást, ezt nem ismétlem meg. Ez egy jó pont lehet, persze nyilván egyikünk se tudja, mi történt volna másként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest