- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Alogonomus #47887 üzenetére
Pontosan, ezert sem ertem miert lenne ez a felhasznalasi scenario sok a jobb LunarLake-nek, ami a 4 eves TigerLake-nek sem gond.
-
Raymond
titán
válasz
Alogonomus #47887 üzenetére
Segitek hogy mi volt a lenyeg a kollega valaszaban.
Alogonomus:
"...a Lunar Lake 4 "erős" + 4 "takarékos" magja és magonként egyetlen szála már egy olyan szituációban is szűkös lehet, ha egyszerre fut az operációs rendszeren felül mondjuk egy böngésző, egy csevegő platform és egy irodai szoftver, ami teljesen tipikus helyzet egy utazólaptop esetén."Busterftw:
"Nem tudom ezt honnan veszed, az egyik ceges laptopom Tiger Lake-s 4/8szalas i5-1135G7 es ezeket roccenes nelkul tudja, aztan vannak rajta ceges fosok is amik futnak a Windows 11, Office Suite/Outlook/Teams mellett, fut a Chrome es az Edge, "szemelyes" bongeszo a Firefox."Annyira azert nem volt bonyolult a dolog. Az az utolso mondat amit ideztem nem azt jeleni hogy valaki meglepodne azon hogy az uj gen gyorsabb. Azt jelenti hogy nincs az a gond amit te felvazoltal, mert mar a 4 generacioval regebbi vason sincsenek problemak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest