- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
DF videója a PS5 verzióról.
Bizony, a játéknak vannak gondjai, a motor inkább visszafejlődött a FF XV óta, az AMD Fidelity FX csomag úgy tűnik elég pocsék minőséget ad konzolon is, az AO annyira rossz, hogy a sok éves DX 11-es VXAO jobb minőséget ad.
Ezen felül ha a textúrát High-ra rakod, akkor a motor kb. Quake 2 szintű textúrákat ad 8 GB VRAM mellett, mert High beállításhoz legalább 12 GB VRAM kell, továbbá kameramozgatásnál meghülyül a frametime.
Amúgy szerintem Frey haja egészen jó, legalábbis 4K YT videón keresztül gameplay és átvezetők alatt jónak tűnik, számomra abszolút meggyőző, de lehet, hogy a veszteségmentes képen nem annyira szép, ezt nem tudhatom. A játék elején a macsek viszont nagyon jó lett.Persze az is tény, hogy a DirectStorage 1.0 működik benne, mert veszettül gyors a betöltés, de kérdés, hogy vajon megérte-e az emiatt masszívan megnövekedett VRAM igényért cserébe. Szerintem nem, én arra tippelek, hogy a játékosok többsége inkább várna még néhány plusz másodpercet a szebb textúrákért cserébe.
Ezért a fos PC portért kér el a Square Enix 80 eurót. Szép, még szerencse, hogy engem messze nem érdekel annyira a játék, hogy pénzt adjak érte, egy videósnál kezdtem el nézni a játékot 4K-ban. A játéknak sok gondja van, amire számítani lehetett, hiszen a japánok nem nagyon tudnak PC-re fejleszteni (Capcom kivétel), emiatt engem ez a pocsék PC port nem lep meg. Az is várható volt, hogy a Square Enix-nek sokkal nehezebb dolga lesz PC-n, miután elment tőlük a Nixxes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged