- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
olymind1 #45005 üzenetére
Az RTX3060 akkor legyen 450, én most hirtelen 444-ért találtam RX6600XT-t az a +/-20 euro lényegtelen. Ha tényleg $350-ért jön az intel "csoda" akkor az német áfával, euróra átváltva épp 400 euro alatt marad.
Ha egy sapka sz@r lesz akkor azon a +20-30euron nem fog senki variálni,nem veszik meg azt' így járt az intel. Ha valami véletlennek köszönhetően mégis jól sikerülne, akkor még be is jöhet nekik. Anno is volt aki megvette az L és LE kártyákat is, mert erra futottaSzerintem az igazán érdekes az A770/A780 lesz, ott azért nagyobb játéktere marad az árral az intelnek - már ha lesz belőlök valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest