- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz
Petykemano #43873 üzenetére
Szerintem is közrejátszik a jó kihozatal abba, hogy kevés 4 magos típus született és néha azok is csak "katalógusadatok" voltak. Ha lenne több olyan chip, ami hibás (vagy kevésbé jól sikerült), biztos vagyok benne, hogy próbálnák valami kisebb specifikációval értékesíteni / csökkenteni a veszteséget. Zen2-nél a vége fele már lehetett sejteni, hogy jó a minőség, mert a kisebb típusok közt is egyre több ment ugyan olyan jól, mint bármelyik top darab. Tejesen elmosódott a határ egy egy jobb egyednél. Addig alig volt szórás, tutira meg lehetett mondani, hogy egy 3600 nem fog olyan jól menni, mint egy 3700X akár, aminél a 3800X meg még egy hajszállal jobb lesz. Ami kicsit jobban sikerült, azt az utolsó Mhz-ig felhasználták a nagyobb spec-ekhez. Ergo nem úszkáltak a jobbnál jobb CCX-ekben. A vége fele már nyoma sem volt ennek, sőt !
-
HSM
félisten
válasz
No, meg minek erőltetnék az extrém olcsó gépek piacát, amikor az ő rendszerük erőssége inkább a skálázhatóság? A Monet persze nem lenne rossz ötlet 12nm-en kedvező áron.
De a 7nm-t én nem pazarolnám négymagosokra, főleg amikor 15w-os notebookba akár 8 magos lapkát is elbír, ott nincs miről beszélni. -
zsid
senior tag
válasz
Megpróbáltam egy árat keresni az 5300G-hez, erre mit dob a google: tegnap előtt csinált egy tesztet róla a tom's hardware.
Amilyen nyomott áron megy a 10100F lehet nem érné meg a piacra is gyártani a Zen3 APUkat. LEhet ebből tényleg csak akkor lesz valami, ha összegyűlik elég használható selejtes lapka
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest