- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
GeryFlash #43513 üzenetére
> Engem ez az Alder Lake 2021 Q4- 2022 Q1 lepett meg, az hittem elobb jon.
Előbb jön.
Október végén lesz a bejelentés, novemberben már vélhetően kaphatók lesznek a K-s változatok. (értelemszerűen a szűkös kínálatra és a nagy érdeklődésre tekintettel drágán.)> hova, meg minek jon egyaltalan a Raptor Lake, kinek fog az kelleni?
Lehet, hogy a tile-based fejlesztéssel az Intel is fel tud gyorsulni.
A Tiger lake eléggé régóta piacon van - a 4 magos. a 8 magossal nyilván azért kellett várni, hogy javuljon a kihozatal. Ezzel arra utalok, hogy a Golden Cove szintén elég régóta kész lehet 10nm-en. A Raptor lake-ben az atom magok nem frissülnek, csak számosságuk duplázódik.
Tehát nem látom irreálisnak a jelzett 22Q3 / Q4 rajtot.Ami nekem korainak tűnik az inkább a Meteor Lake. Az új node, új cove és atom mag is. Ha valami, inkább az csúszhat.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy az intel szokott mostanában azzal trükközni, hogy új node-on először kisebb magszámú sku-t hoz ki, illetve hogy először mobilra hozza ki.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
GeryFlash #43513 üzenetére
Errol volt hir, hogy a K-s verziok johetnek Q4-ben, jovo el elejen meg a "kisebbek".
Oktober meg siman jo, nem terne el az eredeti tervtol.Intel driverben a Windows 11 elvileg oktoberben jon, az uj utemezo miatt kizart, hogy elobb rajtoljon az Alder Lake. Szerintem oktober bejelentes lesz es novemberi launch.
Raptor Lake johet ugyanigy 1 evre ra, aztan a Meteor Laket bejelentik ev elejen es aruljak mondjuk majusban.
Volt mar ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest