- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az erdekes lehet.
igazabol nekem az volt az erdekes, hogy par honapja olvastam egy kb 15-20 eves cikket (talan folyoiratosos is volt) ami a state-of-art VRt hasonlitotta ossze az akkor 5 eves technologiaval, mik voltak a bajok, hova jutottak.
namost amikor VRnel par dolog meg 2014 vegen ugyanugy problemas volt, mint 95ben (vagy sajat tapasztalatok szerint 98ban, akkor lattam eloszor ilyet a Nixdorf museumban), akkor azert elmosolyodtam.
Oculus is kutatasi teruleten nagyon megy (gyakorlatilag filleres, hordozhato eszkozrol beszelunk nagyon magas immersionnal), de amikor egy Oculusra is fejleszto csapat programozojaval beszelgettem par hete panaszkodott, hogy kb minden egyes SDK inkompatibilis az elozovel ugyhogy supportban varnak a veglegesre. ez volt az egyik indok, hogy megsem vettem egy gen2es Oculus VRt par hete
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest