- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
keIdor #40178 üzenetére
Fizikát akrasz? Felejtsd el.. PC-re már itt vannak a 16 mag 32-szálas szörnyek azt sehol semmi fizika..
Pedig eljátszva a gondolattal pl egy UE4-es Stranglehold game mekkorát ütne hangulatilag amibe alapból szét tudsz löni mindent és minden ott maradna a képernyőn ahova széjjel lőttem ,lebontottam,belelőttem. Nekem ebben az esetben nem kéne Half Life 2 nél szebb grafika menjen minden power a "real" fizikára...
De ez nyilvánvalóan azért nem fog SOHA megvalósulni mert teszem azt megcsinálják de mivel brutál a fizika mindenki lőne mindent mintha muszáj lenne és akkor meg jönne a fika hogy de gagyi mert xy nem robban fel mivel kell a scriptelt fősztorihoz... Meg egy ilyen fizika lemodellezése több év lenne nem érné meg. Szóval maradt a grafika gizdulás azt tudják még csavarni bőven. -
válasz
keIdor #40178 üzenetére
Pedig igaza van Cryteknek szerintem is. Más jellegű programozást használnak és más az egész rendszer felépítése ez tény, nem szabad egy az egyben összevetni semliyen módon PC vel .Az Biztos, hogy bika gép lesz,de attól, hogy benne lesz egy erős CPU rész még a GPU egységek is limitálhatna valamint a hűtést is meg kell oldania fogyasztással együtt.
Xboxnál szinte biztos, hogy Dx 12 vel dolgoznak mivel már egy platformként kezeli Microsoft a Win 10 és a Box platformot.
igazából ezek a párbeszédek lezajlottak már a a Ps3 és a Ps4 megérkezése előtt is. A CELL nél arról volt szó, hogy évekig nem lesz a közelében sem egy PC CPU . A ps4 megjövetelekor azt jósolták, hogy a low level API miatt a legerősebb csúcs kártyák is a kukába végzik. Aztán 750 Ti hozott hasonló eredményeket akkoriban.ÉN csak azt mondom, hogy nem szabad felülni a hype vonatra , mondom ezt PS4/ Switch És PC gamerként. Erősen rajta vannak a marketing csapatok ezen a dolgon.Ps5 nél meg szerintem amúgy is a címek adják el a gépet nem a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest