- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Locutus #37999 üzenetére
En nem beszeltem statisztikarol, mivel nincs a birtokomban ilyen.
En arrol beszeltem, hogy az internet nevezetu kepzodmenyen felleheto forumok es eddigi hirek alapjan igen is van quality issue a 2080ti-vel. ( melyet maga az nV is elismert...khm, de az egybites fanok tovabbra tovabbra is ugy tagadnak, mint ha az eletuk mulna rajta)Tagadhatod, de szemmel lathatoan problemasabb ez a szeria, mint az elmult 10 evben barmelyik vga gen....
Kedves troll Egon, en beszeltem valahol is statisztikarol, vagy csak megy a tapsi-tapsi esz nelkul?
-
Raggie
őstag
válasz
Locutus #37999 üzenetére
A PH forumtagoknak csak a 0,1% teljesen elfogadható számú gyári selejtből küldtek. Persze...
Te meg visszafelé hazudod a statisztikát akkor. Ekkora arányú meghibásodás semmiképpen nem nevezhető normálisnak.
ipon meghibásodás: ugyan, ezt most komolyan hoztátok fel reprezentatív példának???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged