Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Ilyen szempontból a nálam járt HD 6850 vagy az RX 470 videókártyáig bezárólag használhattak volna ennyire olcsón megvalósitott hűtéseket. Megfelelő hűtésük volt, ezért az órajeleket is tudtam emelni módjával. Ha látom, hogy mennyire egyszerű hűtés van a videókártyákon, akkor nem szivesen húztam volna. MSI AERO GTX 1070 órajeleit inkább alapon használtam, mert előre számitottam a bloweres hűtés tulajdonságaira. Igy ránézésre az RX 2060-ra ez a kétventis hűtés viszont tuningképességre jónak tünik. Itt most ez elég kétséges a videó alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Flint 2 OFF topik
- Horgász topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)