- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6 #37387 üzenetére
Valószínűleg igaz amit leírtál. De szerintem Nv arroganciája vezet arra évek óta, hogy fejlődik az ipar még úgy is, hogy szűkül és úgy is hogy konkurencia nem volt jellemzően ösztökélő tényező.
Mert ha ez nem lenne bennük akkor kb az 1070 TI lenne a csúcskártya ( esetleg az 1080)még mindig és nem fektetnének bele semmibe, lásd Intel.
Ez vezet arra hogy AMD nek mindig kapaszkodnia kell utánunk, mert diktálják az iramot, ( bármilyen furcsa ez ösztönzi pontosan a konkurens cégeket is arra, hogy ne üljenek a seggükön) Ezért szoktam kiakadni mikor AMD fan egy cégként kezeli NV-t és Intelt. NV fejleszt és lép előre, iramot diktál. Ezért is nehezebb a dolga AMD nek ilyen téren.ÍMagamban ilyenkor mosolygok, hogy Nvitól igazából azut várja minden AMd-s - persze most nem pepéről beszélek a 4. dimenzióból) hogy utolérjék végre Nv-t fogyasztás vagy teljesítmény terén.
A cikknek pedig nincs köze szerintem az arroganciához.Ettől függetlenül kapja meg mindenki ami neki jár, ők is. De valljuk be, elég furcsa, kiszámíthatatlan, talán kezelhetetlen volt ez az egész bányászláz betörése ebbe az iparba nem csak NV, hanem AMD számára is. -
válasz
lezso6 #37387 üzenetére
Jellemezheted őket, csak a kifejezések mindegyike megáll mindegyik cégre.
Kapzsiság: emlékszem az athlon64-ek árazására, köszönöm szépen... Az RTX vga-kért kiperkálandó összegek se aprópénz...
Balf.szkodás: nvidia RT 720p-ben a 4k monitorok korában, az intel procikba 2020ig biztosan "bevezetett" spectre-meltdown...
És lehetne még a sort folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged