Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Konzol?!
Szerintem esélytelen mivel AMD kézben van.
Ez az egyik.
Szerintem van ebben a technologiában potenciál, jövőre egyre több program fogja használni.
Mindjárt lesz értelme HBM1-2-3 kártyákat tervezni asztali szegmensbe amik megfelelő sebességgel tudják használni az RTX.
Ez még nagyon gyerek cipőben jár.
Én személy szerint nem panaszkodok mert én nem játszom BF5 el, csak megnéztem, és kevesebb FPS-re számitottam.
Csak szerintem a skálázodás nem megfelelően van leprogramozva a játék alatt, gondolok arra, hogy a médium és az ultra között sokkal nagyobb különbségnek kellene lennie az RTX beállátsnak.
Azt tudta mindenki, hogy megzabálja a hardvert... ennyi.
Bár én biztos nem kapcsolnám be ezt a lehetőséget még a 2080Ti hosszútávon, de kifogom probálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest