- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
Oké, akkor fejtsd ki kérlek, hogy miért bukás. És azt is, hogy mik voltak azok a célok, amikkel reklámozták és amiket nem ért el.
(#3647) Asbee:
Ebben igazad van, tényleg kicsit idealista-álmodozósra veszik a figurát és ez meg is látszik az eredményeiken. Meg persze voltak-vannak durva mellényúlásaik is, mint pl. a Bulldozer, amiről pedig sejthető volt, hogy nem lesz jó (magas órajelre belőtt arch, amikor pedig az Intel ezzel a koncepcióval már zakózott egyet). Ezt nem is vitatom, nem vagyok én márkafanboy, vagy hasonló.
Csak szerintem, vagyis az itt is olvasottak alapján sokan félreértették már a kezdetektől fogva a Mantle célját. Pedig Abu is elég részletesen leírta, hogy hogyan, milyen körülmények között és miért jött létre ez az API. Ami tulajdonképpen egy technológiai demonstrátor volt, nem több. És nem nem is lett volna több a célja, csak mivel a Khronos rárepült, így végül a Vulkán formájában mégis mainstream lesz belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged