Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz keIdor #36288 üzenetére

Ez az annyiért is veszik is olyan dolog, hogy erről semmit nem tudunk. Azt tudjuk, hogy amit lebírnak gyártani azt elviszik, de az szinte 100 % hogy közelébe nincs a pascal mennyiségeknek.
    Sokan csalódottak, drága is és szakított azokkal a hagyományokkal amit mindenki elvár. meg kell várni mi sül ki belőle, mert ha akkor adnák ennyiért ha minden zsír lenne mint pascalnál és egy átlagos modellfrissítés lenne akkor én is adnám a véleményedet, de így biztos vagyok benne, hogy egy elég különleges, HPC kaliberű VGA-t próbáltak behozni a gamer szegmensbe és kamatoztatni a tudását. Ott a 3-5000 dollár aprópénznek számít csak úgy mint a Voltára annak idején 3-6 hónapig tartó várakozás. de a kártya ára kitermelte a gyártás és a tesztelés árát.
    Így most skippelem és kíváncsian várom a fejleményeket és valahol örülök, hogy végre történik előrelépés mind a dx12, mind a grafikai fejlődés terén és körvonalazódik valami olyan hogy végre Nvidia és Microsoft is kezd közös nevezőre találni a jövőbeni elképzelések alapján. Lehet nem látszik most még de 2 generáció múlva szerintem hálásak leszünk a Turngnak sok mindenért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés