- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zovifapp111 #35749 üzenetére
Nem haragszom... nekem van mindkettő... és semmi szégyenkeznivalója nincs egy konzolnak a PC mellett ma már... később meg még kevésbé.
Amúgy nem tudom mit néztél... de akkor biztos valami mást láttál.
Szerintem ahogy a 1X-en megy az AC Odyssey, meg a Shadow of the TR, azt jelenlegi PC-m is megirigyelné, nemhogy egy beugró.Sőt a PC-men pl nem tudok UHD HDR-ben játszani, a konzolokkal meg igen...
-
cyberkind
félisten
válasz
Jah, tényleg előrébb van a PC, ohh wait!
Nem tudom te milyen konzolt néztél és min, de tuti nem volt ott minden rendben, ha pedig csak gondolod, akkor meg nem volt konzolod, és pláne nem játszottál ahhoz hasonlókkal, mint amit linkeltem.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Én egész jó PC-ről váltottam konzolra, és nem tapasztalom azt amit te írsz. Meg elég sokan cáfolják még a véleményed, úgy hogy szerintem érdemes továbblépni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest