- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
huskydog17 #33251 üzenetére
Nem csodálkozom, de nem izgat. Már letettem a voksom a Sapphire-nál, immáron másodszor, remélem fennmarad a cég.
-
füles_
őstag
válasz
A Gigabyte elég nevetségesen regált arra a kérdésre, hogy miért nem kapta meg az RX 580 Gaming Box az Aorus jelzést.
ComputerBase asked Gigabyte why the model with Radeon RX 580 is the only in the series which does not come with the "Aorus" gaming branding. The manufacturer states that the product is not gamer focused. This however is inconsistent with the product page, whose headings are "Turn Your Ultrabook to Gaming Platform" and "Upgrade the Game Experience".
forrásNem gaming fókuszú, mikor a nevében is szerepel, hogy Gaming Box. Erre csak annyit mondok, hogy lol.
Innentől kezdve én ha tudom kerülöm a GPP tagjainak termékeit minden fronton az NV-val együtt, nem vagyok hajlandó olyan cégeket támogatni, akik a vásárlóik ellen vannak.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Ezért is vettem most Sapphire -t.
Csak azt nem tudom hogy a sok garanciás AMD -s Gaming és Gaming X -el mit fognak kezdeni.
-
Locutus
veterán
válasz
Baromi "nehéz" döntés lehetett, amikor kb el sem adtak radeont, a geforceokhoz képest.
Valszeg az AMD-t is pont ennyire érdekli, amíg viszik a cuccot bányászni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest