- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
füles_ #32514 üzenetére
Kedves fan barátom. Tomax és hsm a 290-est emlegette én én arra reflektáltam. Te kavarod be mindig a 390-es szériát holott nem arról volt szó. Sok játék jelent meg tavaly és crytek linkelgette is az első teszteket róluk egy orosz tesztelő csapattól. Na ott én elég sokszor láttam a 290-es előtt végezni a 970-est.
Itt a két saját készítésű tesztem és ezekben a házi mérésekben is elöl végzett a 970-es a 290-es ellen.
Javaslom nézz ár a fogyasztás mérőre a teszten mert húzva az amd rendszer sokkal sokkal többet evett.Egyetlen egy esetben sem posztoltam még ide hülyeséget.
Gondolhatod hogy nem általánosítok.
Engem már nem ez a téma izgat hanem hogy az nv milyen gpu családdal jön ki. Azt rebesgetik hogy nem a titan v lesz az alapja a családnak hanem egy áttervezett variáns. Ha hozzák az eddig kitaposott ösvényen haladva amit szoktak akkor az amd megint jó sokára tud majd bármivel is reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest