Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz #00137984 #30282 üzenetére

Akárhonnan nézem, egy röhej, hogy 8 év után még mindig kb. ugyanazt kapod, ugyanazon az áron, vagy még drágábban. Oké, kisebb fogyasztással. Mennyi idő múlva is térül meg? Hoppá.... :U

Mint írtam, nem kellett TitanXP, nekem már a 290X-el is bele-belefutott a 4,4Ghz-re húzott i5 4690K 16GB 2133Mhz-es ram társaságában olyan jelenetekbe, amikor csak széttárta a karját, hogy ez biza neki sok....

A régi alacsony órajelű i7... Aha, a 8 évvel ezelőtt i7 920-asom röhögve futott 4Ghz-en... Az még rendes, igényes forrasztott CPU volt. De a 6 éve gyártott mostani hatmagosommal is vígan megvan akár a 4,3Ghz is, az is forrasztott. [link] Egy mai i5 mennyivel tud többet? Max 500Mhz, az semmi. Elárulom, ezt a Cinebench pontot lefutni minimum tuningolt Skylake i7 kell....

(#30283) Zsébernardo: Mantle alatt is ott volt a CPU-limit, pedig ott jelentősen kisebb a driver overhead, úgyhogy ez nem nyert.

Nekem a Crysis 3 füves pályán olyan CPU-limit volt az i5-el, hogy számomra teljesen játszhatatlan volt. A mostani hatmagos sem csinált hűdejó FPS-eket, sőt, de bőven játszható szinten maradt, akárhogy csűrtem csavartam azt a jelenetet, és ez eléggé jelentős különbség. VGA ugyanaz a 290X, beállítások dettó.

Új hozzászólás Aktív témák