- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Puma K #30100 üzenetére
En megtalaltam hogy ki lehetett ebben a topikban az elso, Pepeeeee, gyere csak szepen elo
Ha ezt veszuk alapul en tevedtem, Mea Culpa
Gyanitom azert ennel arnyaltabb a kep de nem nekem kell alatamszatanom mas erveleset tenyekkel, szoval varom az elso custom Vega = megvaltas-t
Amugy alapesetben igen, elvarhato lenne hogy a custom halkabb, huvosebb legyen es jobban is teljesitsen megfelelo hutessel, bar mar a Polarisnal is latszott hogy szenne vannak huzva, hataron mozognak, a Vega meg ugyanez, szoval ja, nem jott be.
A 1080 FE-m alapesetben boostolt egy X ertekre, nem keresem meg mi a gyari, rendes vizzel meg siman ment 2100-at. Veganal atlagban ha nem piszkalok semmit 15XX-re boostolgatott fel, vizzel ez is megy fel +200MHz-et +-. Ellenben custom Vega-k meg egy helyben toporognak, mint a Polaris eseteben is tortent.
Megvarjuk a tobbi gyarto termeket is, mert hat Asus nalam nem a felso kategoria, Sapphire, XFX, PowerColor aztan visszaterhetunk erre ujra
A fogyasztas sem ilyen egyszeru, neked tudnod kellene, proci szepen levezette a noi napozos topikban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest