Hirdetés
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Ugyanarról beszélünk, csak másképp fogalmaztuk meg.

Én is úgy gondolom, ha már teli van ez a Vega csilivili fícsörökkel, meg új kártya és agyonhájpolt, az a legnagyobb égés vele, hogy a konkurencia egy éves termékét nem veri agyon. Az meg, hogy fél év múlva milyen lesz a talán sokkal jobb driver miatt...
Tudom, hogy a vörösök fejlődnek a driverekkel időről-időre, csak pont addigra jönnének fel, amikor már kint van az új generáció. Mindig mondom, hogy fordítva ülnek a lovon. Csak egyszer tanulnák már meg végre ezt az amúgy pofonegyszerű leckét...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ketogén étrend
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom, hogy a vörösök fejlődnek a driverekkel időről-időre, csak pont addigra jönnének fel, amikor már kint van az új generáció. Mindig mondom, hogy fordítva ülnek a lovon. Csak egyszer tanulnák már meg végre ezt az amúgy pofonegyszerű leckét...