Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
Jaja már a furiksznál is láttam ilyeneket és a buta Maxwell azóta is köszöni szépen de gyorsabb,ráadásul a terraflops/csájnbencs recskázásos időszakom is lezárult.
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...). 
Ha kijön és odavág mindent akkor elismerem (ahogy az 1600-os Ryzent is),mert se nem szimpatizálok egyik oldallal sem,se nem vagyok fanboy így nem fáj sőt semmilyen lelki törést nem okoz nekem.Ha az amd feltámad hamvaiból és piacképes terméket tesz le az asztalra az nekem csak jó,
Így azt tudom csak mondani hogy Viszlát a köbön,und Allahu Akbar

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...).