Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Egon #27686 üzenetére

Mivel csak azt adta meg az NVIDIA. Akkoriban kérdeztem is őket, hogy a gyártóknál olcsóbb-e és azt írták vissza, hogy a gyártók majd külön jelentik be az árat, így hivatalosan a korábban küldött adatok helytállók. Az árakkal mindig baj van a megjelenés előtt, mert a gyártók elvárják, hogy azt írjuk be a hírbe, amit küldött a kapcsolattartó képviselet a mailben. Nem írhatok mást. Ezért sem szoktam manapság az árat közölni az táblázatos összefoglaló cikkben, mert csak azt írhatnám, amit küldtek, de ha az nem jó, akkor felhatalmazásuk nélkül nem javíthatom ki. Emiatt jobb a fórumban megbeszélni az árakat, mert ott a hozzászólók keze nincs megkötve, nem beszélve az árak látszanak a webáruházakból.

Egy parancsikont rakott ki a driver, ami egy beajánló weboldalon keresztül lehetővé tette, hogy az így kitöltött regisztrációval sorban állás nélkül kapjon a felhasználó Quake Champions bétakulcsot. Ez alapvetően egy extra, mert nem kötelező belerakni, másrészt az egész egy parancsikon volt, így akinek nem kellett le is törölhette, elvégre semmi mást nem telepített. De később megírtuk, hogy ki is vették, és elmagyaráztuk, hogy miért. [link]

Gondolom a GT 1030-ra gondolsz, mert nem derült ki egyértelműen. [link] - az a nem győztem kihangsúlyozni egy mondatból áll, amiben megemlítettem ezt. De ha úgy gondolod, hogy nem igaz, akkor vádolj meg azzal, hogy egy 48 GB/s-os sávszélességű VGA gyorsabb lesz egy 112 GB/s-osnál.

Várom a többit, mert az általánosítás helyett ezeket lehet tisztázni. Lásd a fentiek.

• ->Raizen<-

veterán

válasz Egon #27686 üzenetére

Jobban kedveli az amd-t ez van. Nem tud az ember minden esetben teljesen objektiv lenni minden tekintetben hiaba is szeretne. En is kedveltem az amd-t de felnyilt a csipa Xd. Ket konfig kellene itthonra a mostani melle egy 8 magos ryzen vegaval es ha vmi az egyikkel szarul megy ott a masik vas. Xd

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés