- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
deja vu #26740 üzenetére
Nem mondtam, hogy mind jók.
De aki ebben az árban vásárol, az kap egy ingyen hasznos extrát. Ennyi.
(#26743) tom_tol: Rossz a módszertanod. Ezt kár nézni, mert a G-syncet alapból csak felsőkatgóriás termékekbe szerelték az elég horror ára révén. Nyilván egy 150 dolláros monitornál senki nem fizetne még 200 dollárt a G-syncért, mert nem ment el a józan esze.
Amúgy az én dellem is ez a 150 dolláros árkategória, és teljesen jó (belépő 24" FHD IPS), és idővel remélhetőleg ebbe a kategóriába is becsorog a freesync.
Mondjuk én elvagyok nélküle is, elég nekem ez 80hz OC-val....
(#26744) Keldor papa: Azért a maxwell megjelenésekor is volt baj, ez cincogott, az 100 fokos VRM.... Ott sem volt minden fenékig tejfel... Ja, és a 290X-ekről nem vitt el a cica fél GB ram-ot a megjelenés után pár hónappal...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
deja vu #26740 üzenetére
Alapvetoen egyetertek, de sajna a profit diktal, hozhatnak a szuper minosegi monitorokat csak a forgalmuk visszaesne 80%-al, de a vevo lenne az elso...az a nehany darab aki megveszi a draga minosegi monitort szemben a tobbezerszer annyival akik az olcsot veszik.
(#26744) Keldor papa
Ha jol tudom a freesync nem kizarolag AMD, hanem egy szabvany.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Zyxel NAS326
- Sorozatok
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest