Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
deja vu
üzenetére
Nem mondtam, hogy mind jók.
De aki ebben az árban vásárol, az kap egy ingyen hasznos extrát. Ennyi.(#26743) tom_tol: Rossz a módszertanod. Ezt kár nézni, mert a G-syncet alapból csak felsőkatgóriás termékekbe szerelték az elég horror ára révén. Nyilván egy 150 dolláros monitornál senki nem fizetne még 200 dollárt a G-syncért, mert nem ment el a józan esze.

Amúgy az én dellem is ez a 150 dolláros árkategória, és teljesen jó (belépő 24" FHD IPS), és idővel remélhetőleg ebbe a kategóriába is becsorog a freesync.
Mondjuk én elvagyok nélküle is, elég nekem ez 80hz OC-val.... 
(#26744) Keldor papa: Azért a maxwell megjelenésekor is volt baj, ez cincogott, az 100 fokos VRM.... Ott sem volt minden fenékig tejfel... Ja, és a 290X-ekről nem vitt el a cica fél GB ram-ot a megjelenés után pár hónappal...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
deja vu
üzenetére
Alapvetoen egyetertek, de sajna a profit diktal, hozhatnak a szuper minosegi monitorokat csak a forgalmuk visszaesne 80%-al, de a vevo lenne az elso...az a nehany darab aki megveszi a draga minosegi monitort szemben a tobbezerszer annyival akik az olcsot veszik.
(#26744) Keldor papa
Ha jol tudom a freesync nem kizarolag AMD, hanem egy szabvany.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Palit RTX 3070 JetStream 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De aki ebben az árban vásárol, az kap egy ingyen hasznos extrát. Ennyi.
Mondjuk én elvagyok nélküle is, elég nekem ez 80hz OC-val.... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)