Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az a zerocore... Azt is tesztelgettem, és nálam ment. Rendesen, ventiket leállítva, ahogy kell. Egyszersem volt, hogy ne kelt volna fel. Nekem mondjuk Giga alpok voltak, csak a B85 volt Asrock.
Pedig nekem 20 perc után képernyő OFF, és napi szinten bekapcsol legalább egyszer.
(#2678) odorgg: Én azért elég sokmindent játszottam rajta, volt, amit megjelenés után rögtön, és nem volt gondom velük. Persze, minden játékot én sem próbálhattam ki...

(#2683) gainwardgs: Boldog karácsonyt! És legyünk konstruktívak.

-
Laja333
őstag
Bátyámnak vettünk egy gt630 nv-t. Mellékelt driver telepítés közben töltő csík megáll, 30 perc után inkább bezártam. Restart, driver uninstall, restart, új próba, feltelepül. Restart után windowsban Üdvözöljük felirat után fekete képernyő... Csökkentett mód, driver uninstal, újra telepítés... Ekkor már jó lett. Első NV vásárlásom, és többet szívtam vele mint Radeonnal az elmúlt 10 évben. Pedig most akartam venni NVs laptopot. Nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Smart Keyboard
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest