- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az a zerocore... Azt is tesztelgettem, és nálam ment. Rendesen, ventiket leállítva, ahogy kell. Egyszersem volt, hogy ne kelt volna fel. Nekem mondjuk Giga alpok voltak, csak a B85 volt Asrock.
Pedig nekem 20 perc után képernyő OFF, és napi szinten bekapcsol legalább egyszer.(#2678) odorgg: Én azért elég sokmindent játszottam rajta, volt, amit megjelenés után rögtön, és nem volt gondom velük. Persze, minden játékot én sem próbálhattam ki...
(#2683) gainwardgs: Boldog karácsonyt! És legyünk konstruktívak.
-
Laja333
őstag
Bátyámnak vettünk egy gt630 nv-t. Mellékelt driver telepítés közben töltő csík megáll, 30 perc után inkább bezártam. Restart, driver uninstall, restart, új próba, feltelepül. Restart után windowsban Üdvözöljük felirat után fekete képernyő... Csökkentett mód, driver uninstal, újra telepítés... Ekkor már jó lett. Első NV vásárlásom, és többet szívtam vele mint Radeonnal az elmúlt 10 évben. Pedig most akartam venni NVs laptopot. Nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest