- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
#00137984 #26164 üzenetére
Jaj csak vegyél már egy konzolt és ne kelljen olvasni ezt a sok sületlenséget. ezer hetvenet akar venni win 7-re uristen akkor vegyél jövöre felét nem éri a majd az lesz a bajod
Nem is értem hogy lehet egyáltalán össze hasonlitani az ezer hetvenet a konzollal? Mert aztán konzolon van csak igazán élvezem a játékot, de amit te csinálsz jájj nem bijja a 4x éjszimitászt kocog ámdé.... hatvan 4 ezeré, nem cak 6van fpsznek kéne jennie hanem 65nyek.Szerintem próbálkozz meg a nintendóval vagy a horgászattal
-
válasz
Biztosan nagyon felületes vagyok, elnézésedet kérem, de akkor sem látom milyen játékokban vannak problémáid.
Mikor voltak neked megfelelőek az árak?
Amikor a forint 200 volt a dollárhoz képest?
Az RX széria pedig abszolút pariban van az NVIDIA társaival. FullHD 60Hz-re pedig nem igazán szoktak többet ajánlani.
De neked egyértelműen egy konzol lenne jó választás. Ne vedd meg szerintem a 1070-et, mert csak megint elköltesz egy vagyont, és ki tudja, lehet év végére már csak high-on fognak rajta menni a legújabb dx 12 címek. Amikkel te amúgy sem fogsz tudni játszani a Windows 7-es oprendszereddel. -
-
Raggie
őstag
válasz
Szerintem te mikor olvasol csak azokat a mondatokat veszi be az elméd amelyeknek a mondandója neked tetszik... De komolyan.
Gondolok itt arre ,hogy erre a gondolatmenetedre már vagy 140-en megírtuk itt a fórumon, hogy miért nem igaz, de neked ez nem igazán számít semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest