Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Detto, végül én is itt kötöttem ki... és már teljesen egyetértek az itt válaszoló fórumtagokkal, önkritikát gyakorolva...
Ahelyett, hogy 3-4 hónapig sírtam a találgatós fórumban, meg órákat böngésztem a lehetőségeket, teszteket stb, elemeztem a piacot délutánokat, mikor kell eladni a 970-et .... Ezen idő helyett belevághattam volna egy kisebb otthoni melóba, amiből rég kijött volna egy 1070 ára
Le kell sz.rni és venni valamit a sírás helyett.A fórumozás is addig hasznos, amíg tanul belőle az ember, vagy új tech infókkal gazdagodik a tudása. Ettől viszont se nem jön új AMD kártya, se nem lesz jobb a marketing stb... Szóval sorry mindenkitől, ha a terhetekre voltam

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Le kell sz.rni és venni valamit a sírás helyett.