- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazából neked mindenkivel bajod akadt eddig, függetlenül hogy AMD vagy Nvidia videókártyát vett és valamilyen szinten mégsem teljesen elégedett. Okkal panaszkodnak talán. RX 470 4GB megjelenés után 85ezer forintért megvéve a túlárazáson kivül teljesitményben ezért a pénzért annyi-amennyi. GTX 1070 nem volt "olcsó", de most neki nem kell cserélni egy Polaris Refresh videókártyára. HD7850 -> R9 270X fejlesztés után megint kapok egy fogyasztásban alacsonyabb (95W az RX 485 8GB), meg talán órajelekben és igy teljesitményben erősebb videókártyát. Az én hozzáfüznivalóm ehez talán csak ennyi: "Szerintem igy kellett volna egyből kiadni az RX 400 szériás videókártyákat és akkor az a temérdek hiba nem történt volna meg, és a sok negativ kritika szintén elmarad. Nem mindenki rohant volna egyből GTX 1060-at vagy GTX 1070-et venni." Nekem igy meg egy nem tervezett videókártya cserém esedékes fél év után egy talán minden téren jobb Polaris-ra. Másfelől ez még nem tudni mennyiért jőn majd és mikor várható. Ha most is a kezdő készletek miatt ebből is alacsony példányszám érkezik majd a hazai üzletekbe, akkor ezek árát szintén felverik jó magasra. Akkor megint drágábban vehetem meg, amit majd itt valamelyik nagyokos fél év múlva elmés megjegyzésekkel tarkitva ad tudtomra.
Ez nekem igy dupla ráfizetés, de erről szerintem csak részben tehetek. AMD középkategóriát vettem, ahogy hosszú évek óta eddig mindig. Nem gyütt be...
-
Ren Hoek
veterán
Jó ezt az 1070 értéktartás dolgot inkább egy keserű viccnek szántam. Itt nem rólam van szó, hanem a Vega bemutatóról... én örültem volna legjobban egy konkrét termékbejelentésnek, amit sokan vártak a csodavisszaszámlálóval.
Mindössze kicsit kritikus vagyok a gyártói fanatizmussal szemben ami kísértetiesen hasonlít a pártszavazás jelenségéhez. Bármit csinálnak az úgy jó, és fejhez szorított puskával se vennének az elkentábortól... maximum kis hümmögés, "ez már csak ilyen".
Kvg:
:
(1070-el pedig maximálisan elégedett vagyok, kvg kollégának is mondanám: jelenleg olyan játékokkal játszok, ami 60-70%-ban terheli az i5-öt FHD, ultra 60 FPS mellett. Ha érezhetően kelleni fog CPU, akkor jön mellé egy i7/Ryzen ha jó lesz. Plusz a mátrix szorzásos képfeldolgozós és machine learning kutatáshoz, avagy munkára tökéletes a 8 GB RAM CUDA magokkal, otthonra. Ehhez nem elsődleges a CPU. Sajnos AMD erre jelenleg 100% alkalmatlan szoftveres részről, de már látom náluk is a fejlődést a CUDA fordítóval.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G - HIBÁS
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest