- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FLATRONW #24636 üzenetére
Na látod, éppen ez a marhanagy baj...
"ennyi sikertelen sorozat után ki az a hülye aki AMD-t vesz"
Nekem AMD-m van egy rakat generáció óta, HD3870, HD4850, HD4890, HD5850, HD7870, HD7950, R9 280X, R9 290, tehát mondhatom, hogy az utóbbi sok évben megjártam a felsőkategóriájukat, és tökéletesen kiszolgáltak. A HD4850 és HD4890 között pedig volt egy GTX260-am, és egyáltalán nem hozta azt a szintet, amit megszoktam a 4850 után, úgyhogy egy hét után váltottam is vissza pirosra a 4890-el. Úgyhogy nagyon is kiérdemelték, hogy a termékeiket használom.Szóval szerintem inkább ez a nagy kérdés, sok zöld fanatikus miért nézi tök hülyének a másik oldalt, akik elégedetten használják ezeket a termékeket?
(#24637) lezso6: +1. Írtam is egy hsz-t a különböző marketing stratégiákról, de inkább kitöröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Keresünk dokkolókat
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest