Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
Laja333
üzenetére
Á dehogy, a giga wf2 1060-am összemérhetetlenül halkabb, mint a 470 nitro+-om volt. A gigának semmi hangja még koppra húzva sem, a 470 pedig még alap órajelen is hangos volt terhelve. Túlélhető, de hangos. De csak ezért nem cseréltem volna soha. De a cserével megszűnt minden driveres problémám. Nekem volt mindkettő hetekig, közvetlenül tudom összehasonlítani.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Laja333
üzenetére
Pont jónak példálódzol a Giga 1060-nal... Mivel nekem az van (az olcsóbb WF2), és ha egy ilyen csendes és problémamentes lenne az RX 480 is, akkor azt vettem volna.
Hidd el, sokáig olvastam, és amikor döntöttem, meghatározó volt, amit ott olvastam. Pedig júniusban úgy adtam el az R9 380-at, hogy abból bizony RX 480 lesz! Sajnos nem, de örömmel olvasom, hogy javul a helyzet szoftveres fronton.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest