Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#35434496 #21879 üzenetére
A slide csak megemlíti, aztán a kommentben elmondják ugyanazt, amit eddig tudtunk: hogy a kisebbik vega idén októberben jelenik meg.
Sokminden változott az AMD-nél. A tiereket utoljára Az R7 300 és R9 300 bevezetésénél használták. Ez alapján a 390(X) és a 380(X) jelentette a performance szegmenst. A fury nyilvánvalóan az enthusiast volt. Az R7 370 és az R7 360 a mainstream.
Jelenleg a polarist hívják mainstreamnek: RX 460 => RX 480
Ha nem dobták végleg ezeket a tier elnevezéseket, akkor efölé jön a performance és enthusiast tier is.
Ebből kiindulva a slide nem mond ellent a korábbi információknak, nevezetesen hogy az enthusiast Vega 2017H1. Csak kell legyen egy performance tier is.Ez is egy érdekes slide Itt már említik a fury-t, érdekes módon egy szinten a P10-zel.
Ahogy itt már kifejtettem, annyira nem állnak messze, hogy lehozzanak egy 1080 teljesítményű performance tier kártyát
-
do3om
addikt
válasz
Ha ez így van biztos jön majd valami cikk: ez jobb is nekünk, meg előtte is így gondoltam, félreértettétek a vonalhúzogatást......meg a sok mese habbal. (nagy égés lenne...megint)
A követők meg majd azzal hogy: persze hogy nem vártuk a batlefield 1-re az csak vicc volt azét vertük rá a mellünket hónapokon keresztül.
Bár ezen még lehet javítani, át kell vinni ennek a megjelenését is jövőreAzért remélem ez csak pletyka, mert ha nem az nem jó. Főleg hogy én a Zen-től egyáltalán nem számítok semmi jóra (az intel túl nagy falattá nőtt esélye sincs), szóval csak a GPU fronton van esély az ellenfél ellen.
TTomax
Ha az valóban a születési idő akkor nem értem hogy lehetnek ilyen hsz-ei. Inkább a gallo02 lenne a megfelelő. -
Venyera7
senior tag
válasz
Eredetileg is ez volt tervben. Szerintem ez már a Volta ellen megy ,vagyis azt eszi meg. Hamm hamm
#21881 Szaby59
Meg itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest