Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DeadMeat nagyúr válasz  Locutus

üzenetére Locutus

üzenetéreÉs minek hasonlítod össze a hangosságát. Tök szubjektív. Engem minden zavar ami forog.Passzív gépen kívül nekem minden más hangos. Baszhatod az nv ref hűtődet, nekem hangos.Az amd ref hűtőket dettó. Havert az sem zavarja ha ordít a gépe, neki az sem hangos. Akkor most mi van? 
 A házam mellett teljes terhelésen 4x decibelt mérek, más nem is hallja a gépem, de én amint belépek a szobába hallom és zavar. Hangos? Nekem igen.
- 

HSM félisten válasz  Locutus

üzenetére Locutus

üzenetéreSzemélyesen nem volt szerencsém a 680 hűtőjéről, de másoknak igen: [link] 
 Terhelés alatt 43dbA nálam nagyon messze esik a halktól. A halk az nálam valahol itt kezdődik 36dbA-nál: [link].
 Üresjáratban pedig nem az a baj, hogy hangos, hanem a nagy motorerejű mókuskerék miatt, amelyek soha nem lesznek olyan semleges hangszínűek, mint egy rendes, hagyományos kialakítású siklócsapágyas ventilátor. De ez a 290X is szép darab pl. halk módban, 78 fok és 34dbA: [link].Ez a kábelrendezés nem sznobéria, hanem egy hasznos dolog, sokkal jobban kering a levegő, ha nincs az útjában egy rakás kábel.  Nálam meg be se látni a gépbe, ugyanis belülről vastagon hangszigetelő habos tömör szálcsiszolt alumíniumlemez az oldallapom, nem egy bazári plexis vacak. Nálam meg be se látni a gépbe, ugyanis belülről vastagon hangszigetelő habos tömör szálcsiszolt alumíniumlemez az oldallapom, nem egy bazári plexis vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nálam meg be se látni a gépbe, ugyanis belülről vastagon hangszigetelő habos tömör szálcsiszolt alumíniumlemez az oldallapom, nem egy bazári plexis vacak.
 Nálam meg be se látni a gépbe, ugyanis belülről vastagon hangszigetelő habos tömör szálcsiszolt alumíniumlemez az oldallapom, nem egy bazári plexis vacak.