- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
odorgg #13088 üzenetére
Hidd el, nem placebo.
En annál gusztustalanabb cégnek tartom az nv-t, hogy védjem, igazoljam a vásárlásomat stb.
Én is csak eddig Battlefield 4-ben vettem észre, hogy ha olyan 60-70 között van az fps, akkor már nem az igazi. Nem annyira sima.
De pl az új AC-vel, Witcher 3-mal nem ez volt a helyzet. Azok olyan 50 fps-sel mentek, és nem éreztem annyira darabosnak, mint a bf4-et 60-70fps-sel.
Ettől függetlenül én a legközelebbi vásárlásomnál sem fogok elzárkózni az AMD-től, mert nekem túl nagy bajom soha nem volt velük. Ebben az évben nálam csak 15.7-es driver nem volt jó egyedül. (Szintén Bf4 volt a probléma, nagyon nagy fps droppok, megakadások voltak, de a következő betaval újra minden jó volt) -
törölt tag
válasz
odorgg #13088 üzenetére
Érdekes módon nV -> AMD váltásnál kevesebb az ilyen "placebo"... De akkor végül is a Mantle is csak ilyen placebo volt BF4-nél és minden szépen ment DX11-ben
Látszott az amúgy nV kártya nélkül is, csak igazán azzal tűnt fel, főleg a csodaCrimson agresszív GPU órajel(nem)vezérlése után."A Battlefronthoz annyit tennék hozzá, hogy az új Frostbite verziónak vannak olyan kiterjesztései, amelyek a DX11 API-ban nincsenek benne."
Köszönjük az infót, de amíg DX11-en kívül más nincs benne nem több mint egy elméleti érdekesség a sok közül. Mire meg más API kijön hozzá addigra kihal a játék olyan jól sikerült megrakni tartalommal
Más játékban amúgy nincs különbség, de nem is játszom olyan MP játékkal aminek ekkora CPU igénye lenne. -
daveoff
veterán
válasz
odorgg #13088 üzenetére
Ezzel egyet értek. Annyit csavarnék a dolgon, hogy olyan tesztet nem találsz sehol Frostbite-al, ahol multit mérnek. Nekem nem is a mikrolag volt a gondom AMD-vel, hanem a gyászos DX11 teljesítmény, NV nagyon durva mennyivel gyorsabb BF4-ben. Múltkor gyikuval, meg asszem proxyval néztük, még proxynak is több fps volt a 970-el, mint gyikunak a furyval, nekem meg majdnem kétszer annyi. És ez a minimum fps-ben is keményen meglátszik.
-
imi123
őstag
válasz
odorgg #13088 üzenetére
Én sokáig AMD-s voltam.
Sok mindennel lehetett vádolni de azzal biztos nem hogy az Nvidiába vagyok beleszerelmesedve.
Viszont amikor 290X után beleraktam egy 970-et a gépbe akkor jött a HÚÚÚÚ B+
Lehet hogy nem mérhető de igenis látható.
Egyébként ugyan ez a reakcióm volt amikor megláttam 290X-en Mantleval a Thiefet futni.
Nyilván én is írhatnám hogy ha valaki nem akarja látni a különbséget akkor nem is fogja.Nálam ami még AMD-n hozta ezt a simaságot az a Shadow of Mordor volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest