- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Szeretnelek idezni es osszefuggesekre ramutatni
Gameworks már előre feltételez egy elrontott játékot =Nem kéne ilyen zöldségeket terjeszteniHA kikapcsolod, akkor jo, koszonom, vegre te is elismered. (tudom kiforditom amit irtal, de adta magat
)
Szaby: nem csak azzal van a gond hogy hibas termekeket vasarolunk es ezzel biztatjuk oket ennek a mentalitasnak a folytatasara, de ennek meg orulunk es tapsolunk is, illetve masokat is erre biztatunk
Nekem nem bonusz jatek kell, hanem olyan termekek es mentalitas, hozzaallas ahol en mint fogyaszto vagyok az elso, nekem csinaljak meg azt a jatekot a leheto legjobbra. A GW az olyan mint olcso vasari "varazslo" addig lenyugozo amig nem jossz ra hogy atvernek
Az hogy kozben meg ki is zsebelnek (igen, onkent adjuk oda a penzunket, de ez nem valtoztat a lenyegen ) az mar csak hab a tortan
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a baj, hogy ez az általános megítélés. Ami jogos egy átlagfelhasználó szemével, mert ők egyszerűen csak nem tudnak felhozni pozitív példákat a GameWorks-re. Egyszerűen van bennük egy rakás negatív tapasztalat, amire jut egy rakás olyan pozitív tapasztalat olyan játékok formájában, amelyek nem NV logóval indulnak. Ez volt, amire az NV-től eljött rendszerprogramozók figyelmeztettek, hogy ezt lehetetlen jól eladni a játékosoknak, mert a fejlesztők keze az optimalizálás szempontjából meg lesz kötve. Az, hogy ez a nézet Magyarországra is becsúszott alapvetően várható volt. Picit késett, mert írtunk pár cikket, amiben próbáltuk a GameWorks problémakörét átfogóbban elemezni, de a végső szempont a felhasználónak úgyis az, amit tapasztal, és ez jelenleg negatív jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest