Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Az alábbi kártyának a reális ára 200-220 k kellene legyen....hiszen nem ma jelent meg.
ASUS ROG-STRIX-RXVEGA64-O8G-GAMING RX VEGA 64 8GB HBM2 PCIEMikor ürül már ki a bánya?

(Régen aranyláz most meg...) -
Dtomka
veterán
Ampere architektúra köré épülő GPU-t mutathat be az Nvidia?
"A GTC alkalmával várhatóan a korábban pedzegetett Turing is bemutatkozhat, ami jelenlegi legjobb tudomásunk szerint egy speciális, kriptovaluta-bányászatra kifejlesztett célhardver lehet." - Legyen úgy

-
Dtomka
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
20-30 fps ? Szerintem nagyon kevés, maradok PC-n.

Mostanában ETS 2 vel játszom. Magyar mapot is feltettem. Eső + komolyabb forgalom esetén van amikor az fps leesik ~80 ról ~45 -re.
Akkor nagyon lehet érezni, hogy nem úgy reagál a kamion ahogyan kellene. -
Dtomka
veterán
válasz
atok666
üzenetére
Nem biztos, hogy rossz 5let. Nagyon sok függ az ártól.
Bár szerintem ezt a célhardvert csak az igazi ("akik nagyban üzik") bányászok fogják venni, ha jobban teljesít mint 1 hagyományos vga.
Reméljük, hogy sikeres termék lesz, és ezáltal a játékosoknak szánt vga-k a jó áron a játékosokhoz elér
Én nem kívánom, hogy bedőljön a bánya. Miért tenném? Azért mert valaki sokat veszít attól én nem leszek gazdagabb, csak 1 kárörvendő a sok közül.Tény, hogy a helyzet egyre rosszabb, és valamilyen megoldást kell mielőbb találni!
1x én is leszeretném cserélni a 1070-et
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Kicsitt off, de remélem még elfér. Hiszen mindkét céget érintheti a jövőben!+1 cég aki beszáll a bányászbizniszbe.
Hivatalos: A Samsung kriptovaluta-bányász célhardvert gyárt
Kíváncsi vagyok, hogyan fog hatni a vga- árakra. Vagy egyáltalán lesz e hatással. Mert be kell látni senkinek nem kedvez, hogy a játékosoknak szánt vga-kat felvásárolják.
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Meredeken emelkedő szállítási mutatók a videokártya piacon
Sajnos az AMD nem úgy teljesít ahogyan vártuk...
-
Dtomka
veterán
"de az Intel volt a fejlesztői partner" - Miért is? Inkább az AMD lett volna & a Microsoft. Azért mert már a DX12 -nek évekkel ezelőtt meg kellett volna mutatnia, hogy jobb az elődjénél.
Kíváncsi vagyok melyik lesz az az első Dx12 es játék, ami jobban fog futni mint DX11 módban. (BF5, GTA VI lehetséges?)
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
"A 3rd party programok náluk is generálnak hibákat, " Tapasztaltam!
BF1-ben, nem szokott lefagyni sem hibaüzenetett dobni, ha nincs semmilyen mérőpogi elindítva. Pár hónapja viszont mikor teszteltem 1-2 beállítást és MSI afterburner futott közben akkor dx hibaüzenetet kaptam.
-
Dtomka
veterán
Ha hiba miatt ha nem, nekem szimpatikus lépés. Lehet ha az AMD-nek beválik akkor követik őket.
Tudom sokad rangú egy program kinézete, de sokkal jobb mint az nvidia meghajtója. Ami nem sokat változott az elmúlt években.
De mostanság én azt veszem észre, hogy az Nvidia driverek problémásak. Lassan lehet kellene egy nvidia driver topicot is létrehozni

-
Dtomka
veterán
Sok újítást hozhat a decemberi AMD Radeon driver
Az Nvidia is tervezi, hogy a megjelenő drivereibe beépíti ezeket a hasznos funkciókat?
Nem kellene külső programot használni, az adatok kiíratására. -
Dtomka
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
A custom kártyák között vannak (sokkal) jobb hűtésűek mint a ref modellek ezáltal esélyesebb a jobb OC , így gyorsabb. De úgy a legtöbb custom kártya emelt órajelekkel szokott megjelenni.
"Nem úgy volt, hogy majd a customok váltják meg a világot? "
Tőlem kérdezed?
A találgatósban volt 1-2 emberke aki túlgondolta a dolgokat. -
Dtomka
veterán
válasz
üzenetére
Gyorsabb? Igen!
Én is DX11 ben játszom mert úgy több az fps. A DX12 miatt tettem be leginkább, mert lehet a jövő játékaiban már tényleg meg fogja hozni amire már várunk régóta, szebb és gyorsabb lesz mint a DX11.
(#30074) Szaby59
Nem sokat, de már lehet van jobb kártya mint a 1070....DX12 ben.
"gyorsabb picivel ha élményben rosszabb az akadozások miatt ?"
Az akadozás is meg fog oldódni előbb utóbb! De gondolom VEGA-d van ha ezt így kijelented....
A BF1 most a korábbi Update miatt tréé, lagghegyek vannak, és a tegnapi javítás sem javította ezt a problémát.
De meg fogom nézni hátha DX12-ben változott vmi, pozitív irányba egy 1070 nel. -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
üzenetére
"Kollégám a napokban adta el az RX 580-át 140 ezerért"
Durva...max 100k ér az a kártya. Akkor én mennyiért tudnám eladni az enyémet?
Tudom az AMD jobb bányászatra.#28741) Moby
"Itthon kb minden eladott tizedik MSI-re jut mondjuk egy zotac."
Igen, de külföldön sztem többen veszik. Kerestem de nem találtam semmilyen infót. Pedig kíváncsi lettem volna, hogy világ szinten milyen arányok vannak.(#28742) arabus
Én azért még reménykedek, hogy legyen ismét verseny.
-
Dtomka
veterán
válasz
üzenetére
Attól, hogy valami drága az nem minden esetben garancia a minőségre.
Jó kártya, de nézd meg mennyire lement az ára, illetve a meghibásodási arány lehet kevesebb:Remélem az AMD odacsap ezen a téren is a konkurenciának, mert az árak nagyon el vannak szállva. Tudom, most a "bányaszezon" miatt, de alapból magasak a vga-k árai.
-
Dtomka
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
(#28698) mcwolf79
"De azért 60 fps VS 100 fps-nél már nincs olyan jelentős előny a 100 fps javára."
Ha 200% resultion scale-n lenne 100+ FPS-em akkor szép lenne a látvány és az inputlag sem lenne nagy. Sztem nem csak nekem lenne előny...bár az fps huszárok általában leveszik a grafikát, mert akkor a tereptárgyak nem látszódnak és amiatt nagyobb az előnyük.
PEACE!DX12 ben az Nvidia kártyák, már utolérték az AMD vga-kat? Remélem eljön már az a nap mikor már lesz értelme a DX12-nek. Mert most még inkább hátrány mint elöny. Kevesebb FPS, és én nem látok grafikailag különbséget.
Én~ dx5 óta használom a PC-m játékra ...(dx5 Tomb Raider) -
Dtomka
veterán
válasz
üzenetére
"Válság van 60 FPS-nek is örülni kell."
Igazad is lehet...
Más szemszögből nézve 60 FPS-sel 1 online FPS játékban nem sokra mész...mármint igen sokszor halsz kevésszer ölsz
Én most a Bf1-et ULTRAN ~100 fps-sel játszom...és ha tehetném váltanék 1080-ra mert a resultion scale "csak" 100% -on van. -
Dtomka
veterán
válasz
üzenetére
"120ezer forintos árával"
Nemtudom melyik 1070 -es kártya volt 120k, én csak a sajátomat néztem ~145k volt a legalacsonyabb ára.
Szerintem a többi kártya sem volt új korábban 120 k, max használtan.
"GTX 1070 a 2017-es PC Gaming belépő szintje. "
Ez a mondat is előbb-utóbb igazzá válik, de ma még nem igaz
-
Dtomka
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
-
Dtomka
veterán
Akkor 1 full HD-s monitorral rendelkező ember is simán vehet 1080-at...szerintem!

"Szvsz fhd -ra ne vegyél 1080 -at." - így ez nem teljesen igaz! Mert van olyan lehetőség, hogy full HD+
-
-
Dtomka
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Szerintem igen

Tesomnak van 1 Zotac 1070 amp extreme kártyája. Kölcsönkértem és játszottam pár kört a BF1-gyel, nekem full HD monitorom van (1920x1200).
Gondoltam ez simán fogja futtatni max beállításon a játékot.Minden max simitások be...resultion scale 200%....úgy emlékszem igencsak megcsappant az FPS...~20-30 között volt.
150% res scalera állítva már jobb volt a helyzet, ~60 fps
100% -II- még jobb lett ..100+fps.Tehát a lényeg, hogy a 1080 teljesítménye is kevés lenne 200% res. scale + minden ultra-n.
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Nah én kíváncsiságból beütöttem:

AMD
Nagyjából 9 640 000 találat (0,26 másodperc)Nvidia
Nagyjából 8 930 000 találat (0,31 másodperc)Azért az Nvida is küzd a problémával...
-
Dtomka
veterán
válasz
the_mad
üzenetére
Akkor rossz példát hoztam fel. Hagyjuk ki a több ezer $ kártyákat. Maradjuk a 780/ti 290/x ig. Sztem, én és még sokan mások sem fognak olyan kártyát venni, így inkább azok alkossanak azokról véleményt akik kipróbálták!
"Az R9 szériával amúgy is nagyon sok a baj"- A 290/x nél volt gond a magas(abb) hőmérséklet és a hang probléma, de ez is inkább a referencia modelleket érintette. Vizezve a tünetek jelentősen javultak.
(Én azért annak örülök, hogy az AMD miatt lesz DX12 is..Ha az NV-n múlna akkor lehet még pár évig nem történt volna semmi...)
Üdv:
1 elégedett AMD 280x tulaj
-
Dtomka
veterán
válasz
üzenetére
-Régen a driverek miatt volt az AMD rosszabbnak titulálva. - Manapság is vannak azért hibák, de szerintem nem olyan rossz a helyzet mint sokan gondolják...persze azok szidják leginkább, akiknek a másik oldal vga-ja van a gépében.
-Olcsóbb termék, és akkor biztos rosszabb/gyengébb minőségű. - Pedig ami olcsóbb nem biztos, hogy rosszabb. (titan z 3000$ vs 295x 1500$)
-Kisebb cég- kevesebb a pénz. Az Nvidia sokkal nagyobb, több pénz->>akkor tuti jobb - Azért az AMD annak ellenére, hogy kis cég CPU fronton nincs sok esélye (mantle farag a hátrányból), viszont GPU fejlesztésben előrébb jár mint az Nvidia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest