- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Ha minden a terv szerint megy, mindenki kapja amit akart akkor magyarázd el hol vannak a karik?
A gyártok is csak képeket meg bemutatódaraboknak való mennyiséget adnak ki.
Ne mond már hogy nem jelennek meg a piacon a karik. vagy ha ennyire jól megy várjuk majd a pénzügyi jelentést. Ha jól emlékszem a Polaris-ból sem tudnak eleget kihozni és eladnak mindent ennek ellenére a várt bevétel sehol sincs, már jöttek ki pénzügyi beszámolók. Erre csak egy magyarázat van legyártott termék sincs. -
do3om
addikt
Saját nézőpontom meg ez: Alama kért a vega-ból mondjuk 15%-ot, professzionális piacra szántak 35%-ot game, meg egyéb mint amit a bányászat is felvesz 50%. Csak kitralát arányok.
Ebből a végül az AMD amit teljesíteni is tud az alma megkapja a 15-öt a prof drága szóval marad nekik is közel max, a gamer meg kap 10-et az 50 helyett. Így is jól hangzik hogy mondjuk 40%-ot kapásból bebuknak?
Mert ha hiány van nem biztos hogy azért mert viszik, azért is lehet mert szar a gyártás. Márpedig az utóbbi esetben komolyak lehetnek a veszteségek, nem is kicsit.De ez csak elmélkedés, egy más közelítésre, a bevételek majd valakit igazolnak.
-
do3om
addikt
válasz
FollowTheORI #32018 üzenetére
Az érdekes a mostani év volt, a párharc miatt. Nem látom esélyét hogy bármi is érdekes legyen.
Az NV akkor ad ki karit amikor kedve tartja és olyat amit csak akar, nem kell semmi csinnadratta, ha kell csak előhúz valamit. Nem csak a méregdrága Titan V-re gondolok hanem az utóbbi időben mindre igaz volt. Bemutatták aztán mehettél is a boltba érte.
Az AMD nem tudom mihez fog kezdeni, a vega nehogy olyan fejlesztést kapjon mint a 480-580 volt mert az megkoronázná őket április elsejére. A kis karikhoz is nehéz dolguk van, nem is véletlen hogy nincs váltás. Azonos sebességre a vega butítás kikapna a polaristól fogyasztásban, pedig az is a legalján van vgak között amik mostanában jöttek. Gyakorlatilag nem tudom van e értelme kiadniuk mert nincs miért. Megint fel kéne adniuk mint a Furynál mert nincs hova lépni.
-
do3om
addikt
válasz
Venyera7 #32008 üzenetére
Ennyit nem fog esni a Ti ára az biztos. Az előzőnél is magasan mard, az más hogy annyira már nem érte meg. A ramban is várok eltérést pl a TI ugye 11Gb az egy szinten lévőre meg 8at várok, tehát ha sebbeségnen hozza is akkor is lesz a minimális plusz amiért az ára nem esik hirtelen 100e-et.
Az amd szerintem sem vághatna árat, főleg hogy hova amikor a gyártóikkal meg az eladókkal sem bírnak, beárazzák magoknak akkor is ha 100 dollárért kapnák 600-ra.
A kihozatalra én semmi javulást nem várok!
Egy csúcs VGA életciklusa rövid, itt már a fele lement, bárki is hogy várhatna javulást amikor már a következőre kéne készülnie, amennyit gyárt azt eladja hiába van kereslet 3x annyira, kevesek hozzá hogy ennek megfeleljenek, itt bizony látszik hogy nem ér oda ahova szeretne jutni, a nagyok közé. Jöhet itt a szöveg hogy de az Appel.... Kíváncsi lennék hogy ők is így tervezték e, fél évvel a megjelenés után van termékük. Majd meglátjuk legközelebb is az AMD-re bízzák e magukat.Ugyan ez a gyártóknál is, mekkora veszteséget hozott most nekik a Vega, és nem mindegyiknél van NV kínálat, hogy ezt enyhítse.Én valahogy így gondolom, de lehet tévedek.
-
do3om
addikt
Maradjon csak AMD.
Elég balfaszok de más még inkább elbaszná, az NV nagyon elég jól nyomja, ezért nehéz nekik. Talán az FX óta nem volt nagy botlása, csak kicsik, viszont én akkor eladó-szervízes voltam, és még abban az időben is jobban vitték mint a Radeont. A szar FX 5200 nagyon ment, néha amikor láttam mit cserélnek rá nem győztem magyarázni hogy ez így lassabb lesz! De akkor is eladta a márka.
Sok Radeon 9600-ra beszéltem rá akkor a vevőket (meg AMD procira Sapphire alaplappal, mert bizony nem csak VGA-ja volt) , még az SE is jobbnak számított de az kicsit megint a mostani AMD-re emlékeztet, nem tudtam minden gyártónál hogy mi az SE csak a spec alapján, a név néha átbaszott, volt hogy a nagyker listán csak simán 9600 volt amikor megjött meg láttam hogy valami nem fasza. -
do3om
addikt
Abu a Vega FE kariknak is olyan jó a kihozatala mint az 56-64-nek? Mert akkor a Titan V hamar beelőzi az eladásokban amint kijön
Én nem nézegetem a boltok elérhetőségét csak beleolvasok a számomra még tiltott topikba: A tiltásból hátralévő idő: 96 nap, 08:35:25 - amiért pár hónapja azt mertem mondani hogy nem fog jönni egyik gyártó sem jó darabig a Vegával mert sajnos olyan jól sikerült hogy nem igen harapnak rá. Ezt érdemeltem amiért valótlan állítottam
Ott meg annak örülnek ha kiderül valami EU-ba is szállító bolt esetleg kap pár darabot. Ami valljuk be elég szánalom így december lassan közepén. Nekem gyanús hogy nem igen úgy megy a gyártás hogy a futószalag dobálja ki magából a kész termékeket megállás nélkül hanem örülnek ha összekaparnak egy szállításra is érdemes mennyiséget.
Van valami igen komoly probléma ezen a téren a vegaval? Nem érzem hogy a kereslet akkora lenne amit nem lehet kielégítene ha minden rendben van (hacsak hallivúd fel nem szippantja mindet
). Kíváncsi lennék a tervezetthez képest valójában mekkora a mennyiség amit képesek gyártani.
-
do3om
addikt
Amin nincs HBM azt sem képes a szükséges mennyiségben gyártani.
A bányászatot mint okot nem fogadom el miközben nem igazolja semmi hogy olyan jól menne nekik. Csak simán kevesek ahhoz hogy megfeleljenek a piac ellátásához. Nem képesek még akkor sem megragadni a lehetőséget amikor ott van az orrok előtt, ennél jobb alkalom sosem lesz nekik de simán szerencsétlen egy banda aki mostanában mindent elbasz.
Hiába a nagy kereslet semmi előnyük nincs belölle ahogy a pénzbeli adatok mutatják. Hihetetlenen hogy nem képesek még ilyen lehetőséget sem kihasználni. Ha annyira növelnék a gyártást az látszódna, de olyan mintha ki lenne tűzve hogy el kel adniuk x darabot, miközben 3x-et is el lehetne, de ők azt mondják elég az x hogy a felszínen maradjanak.A bányászathoz még ha netán valaki szidja: Akkor szidja az AMD-t teljes erőből, és vegyél nyugodtan AMD ha neked egy olyan cég a szimpatikus akinek ez a foltos, a karik többet gyorsulnak bányában mint játékokban. Ha neked az elved ehhez húz hát gratulálok, elvből nem veszel olyantól karit akinken a gamer piac a fontosabb.
-
do3om
addikt
" Fél éve sincs bemutatva a Vega és már jönnek a gyártói kivitelek"
Na ez odabasz!Nincs itt semmi látnivaló minden a terv szerint megy az AMD-nél, pont így akarták.
A balfasz NV meg kihoz valamit és 3 napon belül a gyártok bemutatnak vagy 30 változatot ami majd megépítésre kerül, és pár hétre rá jön is mind.
-
do3om
addikt
válasz
huskydog17 #31671 üzenetére
Pedig az volt hogy a kisebb karikon is HBM lesz a választásuk egy chippel, meg hasonlók, mert az annyira jó sőt olcsó! A gyártás is pörög mert több gyártónál is elérhető.
Persze magyarázni mindent meglehet, biztos meg is lesz.
Most akkor a Vega is marad Fury? Nyomják amíg a kényszer hajtja őket aztán felejtés. -
do3om
addikt
válasz
füles_ #31619 üzenetére
De az AMD tehet róla csak az ilyen elvakultak nem képesek soha megérteni!
A bányászatot ha akarná visszafolyatná, de kurvára nem akarja korlátozni.
Szép visszajelzések vannak hogy ahogy jönnek a driverek nagyon jól gyorsul a bányászprogikban az AMD. Lehet nekik készül a csodadriver. Olvasgass utána sépen fejlesztgeti a bányászathoz a sebességet a drivereivel, már jó lesz rá a vega is. -
do3om
addikt
válasz
Dtomka #31521 üzenetére
Ha rosszul tudom majd javítanak:
Az AMD-nél sajnos szinte muszájból kell ezt beépítene, mer gondok vannak egyes népszerürü monitorozó programokkal. Sokszor hibákat generál, ahogy nézem mindig az az első ha valami van, hogy szedd le az OSD progit.
Az NV-vél meg nem akad össze a driver vele.Szóval az AMD hibát javít, az NV-től mért várd el ha nincs mit? De persze lehet hasznos lenne ott is csak nekik a profi monitorozok működnek rendesen.
Ha változott a helyzet és már nincs ilyen az AMD driverrel-karikkal javítsatok ki!
-
do3om
addikt
válasz
Petykemano #31501 üzenetére
Aztán az összehasonlítgatás is megy a süllyesztőbe mert megszűnik létezni, de majd higgyétek el hogy az a DX12 sokkal jobb
Amúgy nincs semmi baj ezzel, régen sem az volt az elvárás hogy gyorsabb legyen, hanem szebb, láthatóan szebb grafika jöjjön vele. De itt még ez sem jött össze, kellet neki az AMD jövőbelátót ígéreti után menni, az dx fejlesztésénél, mintha nem tudták volna hogy úgy sem jön össz. -
-
do3om
addikt
válasz
Raymond #31288 üzenetére
Abut,meg pár embert gyakran érik meglepetések. Főleg akik néhány dolgot úgy mesélnek itt be mintha hozzáférnének belsős infókhoz, átunna meg bohócot csinálnak magukból.
Én is várom vissza a nagyfőnökünket a szabadságáról, mert csak arra küldték. Ilyenek ezek a igazgatók annyira dolgoznak hogy nem is mennek maguktól szabadságra rá kell kényszeríteni őket, csak úgy egyik napról a másikra. Tökre meglepne ha sosem látnám többet
Kölnben is csak 1 hónapja tűnt el, mindjárt jön.
-
do3om
addikt
válasz
MiklosSaS #31259 üzenetére
Én meg megkérdeztem tőle hol a [costom Vega ami biztos forráskén jött nála] (talán az óvónéni mesélte neki egy teadélutánon
)
Na ez volt valahogy szept. végén azota lassan nov közepe, ezért most az egyszer én is már felbasztam magam, és kértem a moderátor elleni intézkedést mivel csak a valótlan állításokat szabad írni ami kedvező az ájemdére nézve de az nem baj hogy az hazugságt. Ezek kétségbe vonása meg kitiltassál van jutalmazva. Kb 2 perc alatt ki lettem tiltva, miközben a valós tényeket írtam meg, azaz sokáig nem lesz gyártói vega ezt írtam két hónapja és..... van?
De nem baj most legalább azóta is röhögök az akkor istenként várt costum karik jövetelén, meg a sok biztos forrásként írt hülyeségeken, hitesek emberek nálam mind -
do3om
addikt
válasz
TTomax #31160 üzenetére
Gondolom azt demonstrálod hogy a régi 980Ti is igen csak komoly ellenfél az majdnem csúcs AMD karinak.
De...
A 980Ti nem olcsó használtban sem, garancia már a végét járja. Így a vega ajánlottabb, maradni kell az eredeti felállásnál amin az 1070 hez van mérve. Olcsón jó kari a 980TI de aki ez vagy a vega között vacillál az vegyen 1070-et -
do3om
addikt
válasz
Televan74 #31148 üzenetére
Ebben a minden AMD kari bányászik az NV meg nem dologban én mindig is nagyon kételkedtem.
Mit kell nézni a részvényeknél? Ugyan úgy nézhető az AMD is, sőt ha már bányászatra fogjátok hogy hiány van akkor nekik sokkal jobban megy mint az NV-nek, állításotok szerint mindent megvesznek, szóval nincs miről beszélni, az AMD csúcson van
Ha meg ez náluk a csúcs a bányászat nélkül bezárhatnak.
Vagy az AMD-től ingyen viszik a bányászok?
-
do3om
addikt
-
do3om
addikt
válasz
rumkola #30814 üzenetére
Én aztán nem várok semmiféle sebességnövekedést!
Sőt az lenne természetes ha csökkenne, viszont jöjjenek vele az új effektek, szebb grafikai megoldások.......mint régen amikor jelentett valamit egy ilyen váltás. Meg a vga-t is cserélted mert megérte, jó öreg már a dx11 de úgy látszik nem igen találtak ki semmit amivel előrébb lenének abban amit írtam. A sebesség ami miatt meg jött na az szintén befuccsolt.
Az hogy az AMD-nek jobb a dx12 mint a 11 nem igen érdekel, nem azért kell hozni az új dx-et mert valaki nem képes a régire normális drivert adni, az az ő baja!!
Az Abu féle technoblala szintén nem érdekel, lehet nálam nem jó a DX értelmezése és nem azt várom el amit jelent.Én jobb grafikai megvalósítást, látható javulást, új effektek, részletesebb megjelenítési lehetőséget.... ezeket várnám, nem leírt értelmezhetetlen szavakat ami mögött nincs semmi csak űres magyarázkodás hogy milyen jó.
Ezek természetesen sebesség csökkenéssel járnak. Ha van előző verzióra is a game (11) ott lehet gyorsabb de hiányosabb a megjelenítés. Na most van különbség a két dx között ebben?
Az meg hogy a DX12 több munkával de jobb sebességet hoz ugyan azon a megjelenítési szinten....... ki az a hülye aki bízott benne hogy a készítők ezzel fognak pöcsölni amikor egy játékot nem képesek még tartalmilag sem befejezni, de dlc pénzlehúzó formában végül többszörös áron megkapod egyszer.
Amúgy sok mindent a konzol rovására írók, igaz hogy nagy réteg van rajta aki jól (pénz) és fenntartják a játékipart, de a minőséget, és a fejlődést erősen korlátozza. De talán ez is olyan hogy valamit valamiért, el kéne fogadni hogy erre van igény. -
do3om
addikt
Nem tudom, én csak ilyen 25%-os teljesítménykülönbségekre meg hasonlókra emlékszem.
Ja ez meg is van, akkor még a dx12 javára volt említve
Ugyan már annyira Ő sem lehet naiv hogy mondanak egy elméleti számításigényt és azt úgy képzeli hogy majd szépen lejön a valós alkalmazásokban is.
Na mindegy nem kell hogy gyorsabb legyen elég ha láthatóan szebb -
do3om
addikt
válasz
#85552128 #30644 üzenetére
Ez valahol érthető. Persze visszaolvasva a lelkes rajongók a devil-toxic-trix...... karikra nedvesedve most legfeljebb a szemük az sírástól, nekem meg a rajtuk röhögéstől amire szinte folyamatosan adnak is okot.
A Vega 64 vizesre várható volt hogy nem építenek, sok márkának a vizes cucc méregdrága csúcskategória, itt meg hiába vízecskéznek akkor is legjobb esetben is messze az konkurens legjobbja mögött lennének, így nincs elég vevő. Na meg egyedi vízre nem is épít mindenki és itt még a régi blokkok sem lennének kompatibilisek.
A sima 64 meg látjuk mit megy, szarrá van hajtva csak hogy valamit felmutasson, (lehet szépíteni de az igazság ez). A gyártók viszont szeretnek kitűnni az egyedi megoldásokkal, na ennél eltűnni lehet. Az Asus szív a biossal, hála a jóságos és csúcs szuper AMD fesz szabályzásnak. A többieket megértem ha nem kérnek belőle. Nem lehet kimagasló terméket hozni rá.
Vega 56, itt még talán várható valami, persze azóta is csak ref van miközben nagyrabecsült mindent tudó cikkírónk lehozta hogy csak az oemek kapnak refet, komplett képekkel a többiek egyedire építenek. Na ez is bejött szépen mert csak ref van mint a felső két variánsból.
-
do3om
addikt
válasz
#85552128 #30516 üzenetére
Itt leírhatsz ilyet de a vega topikból félévre tiltottak mert a elhangzott tőlem hogy a gyártok nem igen ugranak a vegara. Nagyon komoly cenzúra folyik, már felháborító
a hsz persze törlődött pedig szívesen beraktam volna hogy mire járt a szankció. Ha nem jön a hónap végéig semmi gyártói bejelentés vajon az elvakult moderátor visszahozza a törölt hsz-em, és visszavonja a kitiltást? Simán elvárnám a bocsánatkérést akár ott nyilvánosan!
Ráadásul ismert nagyot mondónak válaszoltam akinél már megjelenés pillanatában kijött 3-4 gyártó a csúcs termékével a gyártóknál. Emlékszem az egyik a devil ami egyből kijött de persze ilyet kamuzni megengedett. -
do3om
addikt
válasz
velizare #30365 üzenetére
Hmmm na akkor:
Nekem elég jónak tűnik a fejlődés ami összejött azokból a nyers számítási kapacitásokból ami csak részegységekre vonatkoznak a képeden. Hasonlóval igen csak elégetett lenne mindenki de ahhoz igen erősnek kell lennie a volta-nak.Na ennek tükrében az AMD ...... siralmas amiket összehoz a végére.
-
do3om
addikt
Végül nem kaptak annyira rossz karikat de ami lett a legalább az élet iróniája ami járt!!
Amit műveltek az nevetséges volt, ha meg próbálta valaki leszólni hogy talán kicsit sok lesz azt elég rendesen leszólta a pár vérAMDs fan. Volt hogy nem tudtam belépni ha leírtam ott valami!! Miért, mert azt írtam ami eljött, csak a extrta komolytalan fényezés volt a megengedett, ha mást írtál törölték, a hazugság maródhatott. Azt kapták amit érdemeltek, de szinte borítékolható hogy hamarosan újra kezdik mert a vega20, mert a..... na az..... -
do3om
addikt
Egy kezeden megtudod számolni hány boltban kapható vega?
Ne felejtsétek el hogy ez még ref. , ha jönnek a gyártók akkor láthatunk durva árakat. Persze kérdés hogy készítenek e rá igazán brutál gamer karikat mint a Ti-kre. Vagy továbbra sem éri meg ezekbe fektetni, és nem lesznek luxus kivitelek (nem mintha hiányozna de van aki rendesen ki van tömve pénzel és simán megvenné) -
do3om
addikt
válasz
proci985 #29741 üzenetére
Felhívnám figyelmedet hogy a tuningban nagyon jó! Tudhatnád hogy az alap órajelhez kell nézni az elért tuningot, így sokkal jobbnak mutat a kapott szám, sőt alapból sokkal több van húzva rajta mint egy 1080-on.
A most szóban forgó vizest felhúzhatod 1406-ról 1900/fölé ez min. 500Mhz!!
Sokkal jobban mutat mintha azzal menőznének hogy felhúzzák 1677-ről 1900 felé, amin mindjárt alig több mint 10%Persze az NV kariknál eddig az bost volt az alap és onnan mérték AMD-s fanboy barátaink a tuningot, de most ez hirtelen megtávozott.
-
do3om
addikt
válasz
Malibutomi #29536 üzenetére
Jó hogy azt nem írod hogy korai volt a kiadás
Amúgy az árhoz képest elmegy, de a gyártók valószínűleg drágábban hozzák a jobb hűtés+egyedi karikat. A vevőkör is kicsit szűkebb lesz, talán a fury-nál azért jobb.
-
do3om
addikt
válasz
FollowTheORI #29506 üzenetére
Még lehetne egy jó húzásuk de ahhoz csoda kell:
Elárasztani a piacot picit olcsóbban mint az 1080.Amúgy ezek még ref hűtők a gyártok árára nyugodtan rádobhattok nem keveset.
-
do3om
addikt
Érdekes az is hogy viszonyulnak az előző genhez 980Ti-1080Ti, Fury x-Vega 64.
Ha a Fury menne ilyen órajelen jobb lenne..... sokkal
Mi a szaron dolgoztak eddig? -
do3om
addikt
válasz
nubreed #29460 üzenetére
Nekem már elmúlt az izgalom, nagyrészt a miatt amit írtál, por volta-hazugság bele a képünkbe. Nincs mit szépíteni. (persze vicces Abu szerint a volta lassabb lesz mint a pascal).
Az állandó késések, az év végére elkészülő driver- még egy vér AMD fan se mondja már hogy ez nem siralmas!
A teljesítmény meg ennyi csiszolgatás után is kevés ahhoz hogy a trónra lépjen! pedig a fogyasztás ott van, vízhűtés, 16GB HBM2, mindenből több mint az NV-nél. Mi kell még nekik hogy ne legyenek balfaszok?Aztán gondoljunk bele ezt a karit év elejére, sokan karácsony előtt már vártuk, milyen lett volna teljesítmény? a 980-970-ekkkel kelt volna versenyre.
-
do3om
addikt
válasz
nubreed #29034 üzenetére
Én még azt is kinézem belőlük hogy 1 féle vega jön a többi meg hónapokkal később. Annyi hogy szerintem a leggyorsabb lesz az.
Az viszont biztos hogy az AMD mondás megmarad: Majd sokkal jobb lesz, csak várni kell valamire.
[link]
Ezt meg amikor majd leírják az szánalmas lesz. Reméljük nem fog rászolgálni a Fury 2 névre. -
do3om
addikt
válasz
#45185024 #28771 üzenetére
Itt még mindig nagy a kérdés hogy pl. két ember árulja ugyan azt az egyiknek van 1000db elad belőlle 800-at. A másinkaj van 100db eladja mind és röhöd azon aki 800-at adott el mert annak még vevőt kell keresni a maradék 200-ra. Remélem az ovis példa érthető.
Elhiszem hogy eladták mind de vajon mennyit?
Úgy is kifog derülni majd, akkor meglátjuk hogy a kis smile vajon átalakul e erre:amikor a pénzügyi jelentéseket olvasod. Mert ha rendes a gyártás ennek mindenképp jelentkezni kell, olyan nincs hogy teljes kapacitás mellet 100%-os értékesítés nem hagy nyomot.
-
do3om
addikt
válasz
->Raizen<- #28767 üzenetére
Talán a félprof. indul vagy vagy csak bemutatják a hónap végén.
A játékos megint egy hónap, akkor is nem tudom mi, megvehető, bemutató.... valami.Az igazság cyberkind-nél van, tökéletesen tükrözi ami megy.
-
do3om
addikt
válasz
velizare #28687 üzenetére
De az NV-nek talán elmondható hogy van kialakult vevőköre ezekre a túlárazott termékekre.
AMD oldalon azért az otthoni felhasználásra nem sok példa volt az ilyen árú termékeknél. A céges felhasználás meg kérdéses ott sokszor az megy amit megszoktak. Ha van jobb, vagy olcsóbb akkor is. -
do3om
addikt
válasz
ZsiványEgyes #28684 üzenetére
Ez a Titan azért nemrég jött ki.
Az viszont valóban hűlye példa hogy egy köztes terrületre jönnek elsőnek, és ott hencegnek hogy mekkora ászok. Gamernek nem jó, profinak meg van sokkal jobb majdnem olcsóbban.
A Titanok eleve rétegtermékek amikre a hosszú évek alatt kialakult egy pénzes vásárlóbázis, vajon ugyan ez megvan az AMD oldalán is? -
do3om
addikt
válasz
nubreed #28566 üzenetére
Biztos sok köze van hozzá a konzoloknak is, mivel folyton évekre megrekesztik a fejlődést.
De most az is közrejátszik hogy valamilyen szinten muszáj 4k-t bírnia, mert arra is van panasz ha ott nem megy egy legalább elfogatható sebességet. Ez meg elégé visszaveszi a sebességet. -
do3om
addikt
-
do3om
addikt
válasz
jacint78 #28195 üzenetére
biztos benne van a sok százezer bányagép is, csak még nem jelentkezik ilyenkor majd a következőben ott lesz az extra profit+eladás formájában. Gondolj bele nem tudják tartani a lépést a kereslettel, brutálisan jól megy most az AMD, a CPU....intelt már csak az vesz aki....nem is tudom hogy volt írva de senki.
-
do3om
addikt
válasz
imi123 #28086 üzenetére
Nem úgy gondoltam, hanem nyomhattad később is akár most Ti-n, de amikor kijött akkor volt az igazi nagy durranás, nem is tudom mi az ami annyira jó volt. Már annyit nyomtam hogy olyan ötleteket vettem elő hogy csak kés, meg pisztoly amit használhatok, meg hasonlók (a szörnyes pályákon ezt természetesen nem lehet megoldani)
-
do3om
addikt
Vagyis diverrel továbbra is beleszólhatnak a programba?
Mégis lehet sebességet javítani, hibákat javítani?
Vagyis a felhasználó semmit nem tapasztal abból amit rengeteget írtad hogy milyen jövő jön.
Mert egészen mással riogattad a népet, főleg hogy majd az NV nem tud optimalizálni mert minden konzolról jön és AMD-re van optimalizálva a szuper (fos) konzolok miatt. -
do3om
addikt
válasz
Crytek #28009 üzenetére
Van még VGA driver?
Bele tud szólni DX12-es játékba?Ja valóban van meg tudnak javítani a sebességen is, Abu írja híreket is mindig ha jön valami AMD, vagy NV driver ami javít a friss sokszor DX12-es játékok hibáin, sebességén.
Ez amugy mekkora márA friss fórumozok biztos nem értik meg a követő fanok akikeknek max egy hónap után az agyuk felülírja a régi dolgokat és kérdezgetik hogy sorolj már fel valamit ami nem úgy lett, ahogy az el volt itt hintve.
-
do3om
addikt
-
do3om
addikt
válasz
#45185024 #27555 üzenetére
Majd akkor lehet vitázni ha kijön végre a vega. Lapozz vissza 1 évet hasonlóak a hsz-ek: várjuk a vegat
Addig meg aki az AMD élteti talán kicsit halkan kellene, mert bizony nincs mire verni a mellét, jobb ilyenkor kussba lenni hogy kisebb legyen a pofára esés.
A sikerre is van esély, csak sajnos még ha meg is lesz csak egyféle képen jöhet el, ha valóban bejön hogy a volta ellen is helytáll. Nem egy későbbi kiadás hanem már ez letolja az nv jelenlegi palettáját.
Más különben már csak az idő miatt is amit elbasztak veszteséget fogja növelni.A fogyasztás dolgot meg simán elmagyarázta, csak te sajnos azt hiszed hogy majd itt minden más lesz mert ez már vega, meg HBM. Nem mondom hogy nem jelent semmit, de csak a HBM amin nyernek. A 480-580 is elég lehangoló lett, 1 év alatt ezt hozták ezen a szinten össze, szerinted siker?
-
do3om
addikt
-
do3om
addikt
válasz
Yutani #27189 üzenetére
Valamikor nagyon régen volt ilyen,da aki csak kicsit i ránézett az elmúlt hetekben a z AMD találgatósra az tisztában volt vele mi jött.
Vagyis lehet hogy nem, mert Abu viszont jelentős fejlesztésekről hablatyolt szokása szerintMár mindegy ~2 hét és jön a Vega! Reméljük nem illik majd bele ebbe a kiadott termékpalettába
Mármint nem az 580 + 15%-al fog nyitni-indulni a sorozat, hanem új kategóriát.
-
do3om
addikt
válasz
#45185024 #27162 üzenetére
Elég gonosz az NV!! Folyton fejleszti a GPU-kat, egy mocskos állat!!
Az AMD a gamer barátja, a 290-390-eket sem kel cserélni hiába az eltelt jó pár év. Nem kell eldobálni az 4 éves technikát!
(kivéve annak aki nem tudja hogy a sok éves AMD termékek gyorsabbak a most és előző generáció termékeinél és beszopják a váltást, de tudjuk hogy nincsenek ilyen felhasználok, ez csak az NV-nél fordulhatna elő)Szánalmas.
-
do3om
addikt
-
do3om
addikt
válasz
#45185024 #26864 üzenetére
290x-390x-fury x?
460?
Ezek hogy viszonyulnak az elődhöz?
De hamarosan jön az 5xx széria, ami szintén szép fejlesztésnek ígérkezik. Megvan az új 7800 széria méltó folytatása, hátha lesz vagy 3x kiadva ez is.Amúgy valóban minden rendben a toronyban?
Lehet az árakat nézni de az mindkét oldalon kicsit elszállt, a termék neve megad egy a angsorban elfoglalt helyet ahoz mérten kellene keresni az elődöt. Ez NV-nél logikusan halad AMD meg... mindent összebarmol.
Itt az NV aki kicsit tisztább-átláthatóbb helyzetet ad. -
do3om
addikt
válasz
huskydog17 #26815 üzenetére
Úgy jött be hogy még azt sem tudtátok megjósolni hogy mi jön kizárólag DX12-re.
Szegény Abu mindig mellélőt még azzal is, a vulkán támogatást még nehezebb megjósolni de úgy látszik valakinek megy.
Attól hogy valami jó, meg van lehetőség a támogatására, semmi biztosíték nincs rá hogy ez megtörténik. Amire könnyebb kiadni a játékot arra már sokkal több az esély. -
do3om
addikt
válasz
huskydog17 #26813 üzenetére
A listádat átviheted a mobil topikba, a másik fele meg nincs.
Sok mindenre volt eddig is hogy támogathatja, de ez nem egyezik azzal hogy valóban támogatja e.
A másik meg hogy hogyan, megjelenéskor, esetleg pár hétre-hónapra rá, vagy egy évre.
A felsorolt enginekhez meg kb majd 1-1 játék ami PC-re érdekes. -
do3om
addikt
válasz
huskydog17 #26811 üzenetére
Mi az a nagyobb támogatás?
Van a Doom, meg a ....hmmm sorold már hátha neked jobban megy.Mielőtt elkezdenéd a jövőbelátást hogy mit vársz, az érdekel hogy mi az ami van.
Mert gyakran elhangzik itt hogy ez meg az majd csak DX12, meg lesz benne vulkán aztán sok a pofára esés és marad a dx11 meg egy kezdeti fos dx12, vulkán meg sehol. -
do3om
addikt
válasz
Petykemano #26724 üzenetére
Értem, olcsóbb lesz. -
do3om
addikt
-
-
do3om
addikt
válasz
#35434496 #26681 üzenetére
Azért nem kell ennyire szívni az AMD vérét, a Fury nem most jelent meg, eg sajnos annyire nem is jött be amit elvártak. Alig gyorsabb az előző csúcstól ami a 390x, ami meg megint az előző generáció csúcsa szinte egy az egyben. Szóval igazi nagyágyú nincs amit a Ti mellé lehetne rakni.
-
do3om
addikt
-
do3om
addikt
válasz
Yutani #26650 üzenetére
Valóban nem rossz, de miután ránézel hogy mennyiért jutsz hozzá, meg használtban annyira kevés van (amiért új koréban nem vitték) hogy egyből fordul a helyzet és eszedbe sem jutna számolni vele.
Aki tud magának szerezni olcsón használtat annak valóban még mindig jó, ha nem akarja az új VGA-kat kibaszott drágán megvenni. Más különben semmi értelme. (persze jó hogy jött, igazán érdekes fejlesztés
)
-
do3om
addikt
Ez így már megint nagyon szar.
A problémám az hogy ugyan azt adják ugyan abban a kategóriában.
Vagyis szerintem nem akarnak árat sem csökkenteni.
Úgy lenne a jó ha egy kategóriát vissza minősítenék mint ahogy régen. De már megint azt csinálja hogy 480-580 így az ár mard, sebesség minimálisan nő, gyakorlatilag ugyan azt adja el ugyan abban a kategóriában. -
do3om
addikt
válasz
#45185024 #26572 üzenetére
Nem hozhat ugyan olyan szintet ennyivel elkésve.
Annyival jobbnak kell lennie hogy akinek kell az váltson ha nem is de 1070-alatt bármiről. De az igazi az lenne ha megérné az 1080-ról is váltani. Van aki már erről akar a az új Ti-re mert 35% az nem kevés.
Ha nem hozza lázba a vevőket annyira hogy a másik oldal csúcs közeli termékeit is le akarják erre cserélni az szopás. Akkor csak lesz mint a Fury, jó meg minden de eladás az 0-a. Miközben nyakán a következő NV széria, ami ugye biztos hogy olyan amiért az 1080-at is simán cserélik.
Egy majd 1évvel késve hozni egy konkurens termék szintjét nem elég. Amire kijön már a következő generációról fognak suttogni a másik oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RC modell földön, vízen, levegőben
- LED világítás a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest