- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sehol nem írtam ilyet? Felesleges hazudnod erről. A Volta más felépítésű lesz, és ott lesz gyorsabb, mint a Pascal, ahol az számít a következő évben.
4 tipikus probléma van az iparágon belül, amire reagál a Vega és a Volta:
Háromszögkivágás: A Vega oldaláról primitive shader, az NV oldaláról lesz egy fast Geometry Shader, ami lecseréli a normál GS lépcsőt.
Memóriamenedzsment: A Vega oldaláról HBCC, míg az NV rak a VGA-ira egy rakás VRAM-ot.
Erőforrás-allokáció: A Vega oldaláról 64 kB-os LDS kihasználás és javított előbetöltés, míg az NV oldaláról összevont LDS+L1.
Overdraw probléma: A Vega oldaláról TBDR-szerű mód, míg az NV félig szoftveresen Z-trükközik.Ezekre a korábbi architektúrák nem reagálnak. Persze, hogy gyorsabbak lesznek az újak, de főleg akkor, amikor erősen belefutnak a programok a problémába. És a sebességelőny jelentős lesz. Csak éppen nem a mai programokban.
-
nubreed
veterán
Hát ha valamit, azt végképp nem tudom elképzelni, hogy lassabb legyen a Pascal mint a Volta. Nem hülyék vannak az nV -nél, hogy ilyet piacra dobjanak.
A Vega nagyon sokat késett, igen (de jó, hogy május elején még pont a bányász láz kirobbanása és az árak elszabadulása előtt azt mondtam, hogy nem várok tovább és inkább veszek egy nV 1070 -et, több mint tíz év ATI/AMD -zés után), pedig vártam rá én is, csak meguntam és ennyi késéssel és csiszolgatással, amit te is mondasz valami über teljesítményt várna az ember, főleg a Poor Voltával a tarsolyukban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE 1080 Ti Turbo 11G - HIBÁS
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest