- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ugyanez igaz az NV-nél is. A 3rd party programok náluk is generálnak hibákat, amelyeket javítgatni kell, lásd a legutolsó GeForce meghajtó erre vonatkozó, mikroakadásokat megszüntető javítása. Nem ez az oka annak, amiért az AMD elmegy ebbe az irányba, hanem az, hogy a DX12/Vulkan programokban az OSD felületek nem igazán működnek, és hiába próbálják ezeket kezelni külsőleg, az eredmény egyszerűen nem jó. Emiatt az AMD inkább integráltan kezdi el kezelni a problémát, mert egyre több programfejlesztő direkt olyan kódokat ír a programba, hogy a 3rd party OSD működését akadályozzák az újabb API-kkal. Viszont a meghajtó mögött ezt nem tudják befolyásolni, így a program oldali mesterséges korlátokat az AMD könnyen ki tudja kerülni.
-
Dtomka
veterán
Ha hiba miatt ha nem, nekem szimpatikus lépés. Lehet ha az AMD-nek beválik akkor követik őket.
Tudom sokad rangú egy program kinézete, de sokkal jobb mint az nvidia meghajtója. Ami nem sokat változott az elmúlt években.
De mostanság én azt veszem észre, hogy az Nvidia driverek problémásak. Lassan lehet kellene egy nvidia driver topicot is létrehozni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest