Keresés

Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz koko52 #2555 üzenetére

De csak a vicc kedvéért.

Egyébként ha 1-2 szál terhelésével ez a fogyasztás és hőtermelés nem, csak fullosra terhelve jelentkezik a túlmelegedés és túlfogyasztás, akkor a célpiacán szerintem alig lesz érezhető.

Ezzel együtt szerintem versenyképes lesz.
    Ha 3-4%-ot hoz a zen3-on, akkor szerintem sokan lenyelik a fogyasztást.

Itt már csak az a kérdés, hogy ha mondjuk esetleg tényleg másfél-kétszeres fogyasztás mellett hozza átlagos játékos mainstream felhasználás során is a +3-4% fps-t, akkor vajon az megéri-e? Hiszen alaplapból is drágább kellhet, hűtőből is (és légkondiból is.)

Én inkább árérzékeny vagyok. Engem azzal tudnának megvenni, hogy a sokat fogyasztó de gyors behemótot feleannyiért adják, mint a fürge gazellát. És az nem érdekelne, hogy a különbözetet évek alatt a villanyszámlában fizetem ki. De egyrészt ízlések és pofonok, másrészt a frászt lesz feleannyi.

• Frozen

addikt

válasz koko52 #2555 üzenetére

Ott a giant hűtő vagy a víz (aio hűtőkben sokat nem hiszek) várjuk ki ,hogy mit adnak ki egyébként meg nem fog változni semmi. Ez a proci nem fogja felvenni a versenyt a zen 4 el. Ez csak arra készül hogy kiadjanak valamit és a zen3 közelébe kerüljenek/megelőzzék +ddr5. Majd a többit látjuk minden esetre érdekes a 3nm es megálapodás is a háttérben amiről csicseregnek a madarak hogy ebből mi fog ki sülni az idővel meglátjuk.

Aktív témák