- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
MiklosSaS #172 üzenetére
Tudom, nem most lehet majd összehasonlítani. Talán karácsony, legkorábban,amikor már nem csak egy fecske...
Szerintem az AMD megint mellélőtt, csak megint nem láthatta, Hogy tényleg megvalósul-e majd az, ami most megvalósulni látszik. Már sokan keresték, hogy a bulldozer két okból lett sikertelen, az egyik hogy throughputra tervezték, és nem jött el időben a párhuzamosítás, meg mert magas órajelre tervezték,és nem kapott jó gyártástechnológiát. Az most se lesz látszik, hogy inkább érdemesebb hdl segítségével több tranyót pakolni össze, 3-4GHz közé, mint próbálni efölé menni. Tehát a bulldozer semmiképp se lenne jó a jövőben. Ha jól Tudom nem is szakítanak teljes mértékben a cmt vel.
Szóval szerintem az excavatorból azért még lehetne ellőni egy patront. Lesz is elvileg excavator+, csak az a hivatalos roadmapekben csak a Bristol ridge apuban fog helyet kapni. Nekem van egy olyan értésem, h hiába siet annyira a zennel, nem fog hamar eltűnni az excavator, már csak azért sem, mert a raven ridge csak 2017-ben jön. Én azon se lepődnék meg, ha az alsóbb szegmensekbe nem is zen jönne, Hanem excavator sokáig. Méghozzá a finfet drágasága miatt. Tehát szerintem lehet, hogy lesz 4-6-8 magos excavator, Későbbi 8-16 magos zen. De lehet, hogy a CPU szegmens már annyira nem megy hogy nem is próbálkoznak semmivel.
Szóval azért Tolják szerintem nagyon, mert eddig a bull szar volt, és meg Mert nincs benne több, hiába shrinkelnék finfetre v fdsoira, nem lesz több GHz, mint négy egyik nodeon se, tehát most még egy utolsó villanás lehet, egy milyen szép lehetett volna, aztán kiöregedett végleg.
Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest