Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
_Horka_
aktív tag
Nos, nem is kell velem vitázni, de a tényekkel se próbálj...
15 év... huh ez egy "kicsit" erős
Hogy mi a bug halmaz, azt nem igazán értem, mire írtad? Ha a ryzen-re, nos, ismét ne rám hallgass, ne is egy darab csalódott fórumtárs véleményére, olvass nyugodtan teszteket, véleményeket a csodálatos interneten...
Egy dolgot kikérek magamnak! Nem vagyok fanboy! Tudod, első gépem egy videoton TVC 64k+ mikrogép volt.Bizony-bizony, régen volt.
Ezzel csak jelezni akartam, hogy nem ma kezdtem... Összesen egy(!) AMD konfigom volt, amikor még bizony többet adott az AMD mint az Intel. Utána számtalan intel vas.
Szóval nem a szimpátia, nem a fan őrület, hanem a józan ész és a tapasztalat vezet, amikor írok a témáról. Javaslom Te is tegyél így, főleg mielőtt ítélkezel bármiről, bárkiről is.
Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest